Мариан Вълев - младши тръгна по стъпките на баща си, вижте какво прави по улиците на Лондон (ШОК КАДРИ)

4082
02 Май 2016, 16:00


Синът на Мариан Вълев - Куката е тръгнал по неговите стъпки по пътя към наркотичната зависимост, разбра HotArena.


18-годишният син на актьора е наследил не само имената му, но и страстта към опиатите. Мариан Вълев - младши в момента се подвизава в Лондон, където учи архитектура. За да свали стреса от новата обстановка и уроците, той разпускал с трева и уиски.


Младокът са се хвали с любимото си занимание в социалните мрежи и явно не се притеснява, че може да попадне под ударите на закона. Мариан - младши си свивал и пушел марихуана на обществени места в английската столица, а наскоро си измайсторил сам бонг, с който да се напушва по-качествено.


Синът на Вълев запитвал по забранените субстанции още докато живеел у нас. Той делял един покрив с майка си във Варна и доста рано опознал забранения свят на опиатите. Майка му не му налагала особен контрол, а баща му му давла лош пример.

Така вместо да надрасне зависимостта си, както смятала родителката, тя се засилвала с времето. А сега, когато е извън страната, той е станал съвсем неконтролируем.Баща му, който стана популярен с ролята си на Росен Гацов - Куката в крими сериала "Под прикритие", не крие, че употребява наркотици. Той бе признал, че за първи път се е докоснал до забранените субстанции преди повече от 20 години. Тази първа среща за малко да се окаже и фатална, защото организмът му много трудно възприел марихуаната и Мариан не спрял да повръща няколко дни.


След като го закрепили в болницата, той се зарекъл, че няма да посяга повече към наркотиците, но срокът на годност на заканата изтекъл доста бързо. В последните години не спира да се говори как Вълев често пристига на снимки в нетрезво и видимо неадекватно състояние, породено от въздействието на различни опиати, пише "Галерия".


Актьорът се оправдавал, че така по-лесно влизал в ролята на доскоро безскрупулния Росен. Освен с наркотиците, Мариан имал сериозен проблем и с алкохола и безпаметните му запои ставали все по-чести.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени