Мариана Аламанчева в депресия след самоубийството на дъщеря си (Актрисата се срина)

https://hotarena.net/az-jenata/mariana-alamancheva-v-depresiia-sled-samoubiistvoto-na-dashteria-si HotArena.net
Мариана Аламанчева в депресия след самоубийството на дъщеря си (Актрисата се срина)
Мариана Аламанчева е изпаднала в дълбока депресия след самоубийството на дъщеря си, разбра HotArena.


Актрисата не иска да чува и вижда никого, затворила се е в себе си, научи „Уикенд” от добре информирани източници.


„Това, което стана с детето й, беше голям удар за нея. Все още не може да го преживее. Животът й винаги е бил труден, но това сега направо я довърши. Навън излиза само за да отскочи до магазина да си напазарува. Приятели й звънят да се видят, да им отиде на гости или да пият кафе в дома й, но отказва. Гледа набързо да приключи разговорите си с тях”, твърдят информаторите ни.


Зорница, единствената щерка на водещата на „Сладкарница „Захарно петле”, сложи край на живота си в началото на лятото. Аниматорката приключи земния си път едва на 31-годишна възраст, след като дълго време не можеше да си намери работа по специалността и беше принудена да се прехранва като чистачка, предават от Уикенд.

4 Коментара

Бебо

преди 6 години

Щастлива ли да бъде?

Коментирай

Оне

преди 6 години

Неграмотници! Как не ви е срам да публикувате, като не знаете български. В случая се казва "дъщеря Й", а не " дъщеря СИ"! Простаци. Научете български и тогава пишете!

Коментирай

!

преди 6 години

"Грамотната", пише се "дъщеря И"!

Коментирай

Мила

преди 6 години

Пише се "дъщеря ѝ" / на "Ѝ" се пише ударение, но тъй като на повечето клавиатури няма такава буква, защото са китайски много често за "Ѝ" с ударение се използва й /й кратко/. Това ли е важното?! Спомням си Мариана Аламанчева от детството си и нейното предаване, каква лъчезарна дама беше. Дано Бог ѝ даде сили да преодолее мъката. В друг сайт прочетох, че дъщеря ѝ е починала от рак, но вие, ако публикувате невярна информация, че се е самоубила си остава за ваша сметка. БОГ ДА Я ПРОСТИ И МИР НА ПРАХТА Ѝ. Че неграмотници пишат като първолаци това се вижда във всички сайтове.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.