Мариана към Фънки: Заради тебе ПОГРОЗНЯХ!

1225
11 Октомври 2012, 15:03


Певицата номинира рокаджията за изгонване от Къщата

Истински бисери се чуха на последните номинации в Къщата. В стремежа си да не обидят останалите, съквартирантите обърнаха номинирането в цирк.

Сред най-остроумните се оказа Мариана Попова, която държеше да изгони Къци и Фънки от Къщата. Певицата обаче не искаше по никакъв начин да засегне двамата, затова прибягна до колоритни забележки, пишат от vipbrother.bg.

„Заради тебе погрознях!“, изцепи Мариана към Фънки. Поп певицата от известно време полага отново грижи за вида си, но е имало дни, когато не приличаше на себе си. „Не мога да спя, не мога да ям, заради Фънки“, мрънкаше певицата, твърдейки, че рокаджията е виновен за нервното й напрежение и липсата й на глас.

Доводите й бяха посрещнати с бурен смях и никой не повярва, че певицата говори сериозно. Попова обаче бе категорична: „Заради Фънки погрознях“.

Не по-малко изненадваща беше и втората номинация на изпълнителката. Противно на очакванията да номинира Бони, Мариана избра за изгонване Къци. „Той е прекрасен съпруг и баща, чудесен човек и достоен мъж, но мястото му не е тук“, заяви певицата. Според Попова Къци не заслужава подигравките, които търпи от останалите, тъй като се държи като „женчо“. И по тази причина е най-добре да се прибере у дома при семейството си.

 

Източник: kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени