Мариана към Орлин: Ти си пълен НЕЩАСТНИК (ВИДЕО)

1771
19 Октомври 2012, 16:38


Мариана Попова съвсем изтрещя, нервите й са безкрайно опънати заради изцепката на Николай Мартинов и Ласкин


Мариана Попова най-хладнокръвно нарече Орлин Павлов в лицето: „Изключително много ме дразниш! Ти си пълен нещастник”. Поп певецът също не й остана длъжен, като реши да я обиди с любимата квалификация на Нешка Робева: „Ти си ЗЕРО” (Нула).


Видео от „любезностите”, които си размениха двамата съквартиранти, бе излъчено на сайта на VIP Brother. „Ние така си говорим”, усмихна се Орлин и двамата дадоха да се разбере, че всичко е на майтап. Но както знаем, във всеки майтап си има и доза истина.


Нервите на Мариана Попова са безкрайно опънати, след като Николай и Иван Ласкин я замеряха с бутилки по време на мисията „звезди” и „фенове”. Оттогава певицата почти не комуникира с мъжете в Къщата, а жените настройва срещу тях. Според Николай Мартинов певицата има стратегия да раздели съквартирантите и да ги скара.


Дали яростта на Мариана се е обърнала и срещу Орлин Павлов, или наистина всичко беше в кръга на шегата? Двамата по принцип нямат лична вражда, дори напротив – когато замеряха Мариана с бутилки Орлин бе единственият мъж, който скочи да защити Попова.


Сега, дори и на майтап, тя му се отблагодарява с думите: „Ти си пълен НЕЩАСТНИК”.

Източник: kliuki.net

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени