Мариана към Златка: Грозна си, Никол е по-хубава от теб! (ВИДЕО)

2342
25 Октомври 2012, 12:16


Певицата говори против Златка, прави комплименти на Никол


Мариана Попова за пореден път възмути зрителите с коментарите кой е красив и кой не е. Тя каза на Никол, че е много красива и това е голям проблем за нея, на което синоптичката отвърна, че и Злати е хубава. “Не е така. Виж и Злати е много хубава. На мен ми харесва. Тя не лоша, не е виновна, просто е подвластна на такива манипулации. Просто е по-чиста душа и е лесна за манипулиране”, коментира добронамерената Никол.

 

Мариана подхвърли иронично, че Никол не може да се опре и на малкия пръст на Златка, защото не е спечелила престижния конкурс. Тя се чувствала на седмото небе, че е успяла да спечели на своя страна и човек като Кристина Патрашкова.

 

Нека не забравяме, че журналистката смяташе Златка за л*ка жена и постоянно говореше против нея. В шоуто обаче тя си промени мнението и това особено много се хареса на Златка, но не и на Мариана.

 

Певицата се оказа най-голямата интригантка, коментират възмутени потребители във Фейсбук. Всяка дума на съквартирантите тя успява да преувеличи и да извлече дивиденти. Дали точно това няма да й изиграе лоша шега, тепърва ще разберем.


Източник: kliuki.ws

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тони
преди 5 години
0
Никол е най-красива и интелигентна от всички!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kliy kliy
преди 5 години
-3
Aman ot tazi GROZNA jena Mariana!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени