Мариана Попова разваля годежа с Ханес

4780
15 Ноември 2012, 10:32


Поп певицата Мариана Попова е на път наистина да развали годежа с Ханес, дочу HotArena.net. След като на шега върна пръстена на любимия си във „ВИП Брадър“, Мариана сериозно обмисля да го направи наистина в живота.


Причината за тревогите на певицата са свързани с влечението на половинката й към чашката. Не е тайна, че изпълнителката е имала трудно детство, тъй като роднините й са имали влечение към алкохола.


Малката Мариана израснала в компанията на вечно нетрезви близки и още пази белезите от това. Междувременно приятелят й Ханес, който е сомелиер по професия също започнал да я притеснява.


„Приятели“ на певицата побързали да й съобщят, че след влизането й във „ВИП Брадър“ половинката й всяка вечер замръквал във винения бар, който притежава. И като истински ценител на виното, му отдавал дължимото, макар и повече отколкото трябвало.

По тази причина Мариана изпитвала сериозни колебания относно годежа. И тъй като не искала дъщеря й да преживее същото като нея се чудела дали да не върне пръстена на Ханес, пиша от „Уикенд“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гост 123123
преди 5 години
-1
Това са пълни глупости , стига ги писахте тези глупости....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рамунчо
преди 5 години
-1
Хайде стига глупости. Тя се захласна от рев, че й предложи брак, сега пък ще разваля годежа. Да не се опитва, защото като нищо ще получи съгласие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени