Мариана Попова се самозабрави! Побърка Созопол със самочувствието си на примадона

2508
02 Юли 2015, 15:06


Капризната поп дива Мариана Попова, вечно критична към всичко и всеки, се вживяла в ролята на примадона на морската си почивка в Созопол, приключила преди дни, научи HotArena!

 

Някогашната муза на Георги Първанов буквално побърквала персонала в хотела и в заведенията в морския град, където вечеряли със съпруга й Ханес и дъщеричката им Мария - Магдалена, като изисквала привилегии навсякъде.

 

Гласовитата певица настоявала винаги за най-хубавата маса в кръчмите на главната улица и се мръщела, ако се окажела заета. Марианчето не се свеняла да вдига скандали всеки път, когато яденето не било по вкуса й.

 

Или месото й е сурово, или пък препечено, няма угодия, тюхкали се келнерите, които гледали да се представят пред известната певица. Попова пък повтаряла на всеки, че тя е свикнала на най-доброто и нямала намерение да се примирява с некачествено обслужване.

 

 

Въпреки че съпругът Ханес се червял от капризите на жена си и й правел забележки да спре, за да си карат нормална почивка, Мариана настоявала всички да изпълняват желанията й, и то незабавно. Най-люто певицата се гневяла, щом някой не я разпознавал я в магазина, я в някое кафене.

 

Когато в някое дюкянче по главната улица просто й подавали стоката без специално внимание, Мариана намирала начин да натърти, че е една от най-известните и талантливи певици в тая държава.

 

Персоналът в хотелчето, където отседнало ВИП-семейството пък направо си отдъхнал, щом Попова си заминала. Фасоните на певицата започвали направо от сутрешния плаж, където арт персоната чакала след всяко излизане от морето някой да я чака с хавлията, за да я загърне.

 

„Що за идиотщина, не предлагаме подобни услуги, не може ли сама да се справи. Все пак тя не е президент или премиер, нали?”, оплаквали се помежду си служителите от шокиращото поведение на Попова. Никой обаче не смеел да й каже и дума напреки.

В същото време, след като се завърна в столицата, Попова сподели, че била влюбена в Созопол, но пък през юни било доста студено. „Спасителите къпеха Мимето, докато аз стоях на плажа и треперех от студ“, разказа певицата в тв ефира.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
0
Боже , Мариянке забравили душо че живеехте в най- схлупената къща на ул Баучер, забравили какъв беше покойният ти родител - кварталния пияница, забрави ли че за да преживеят белеха праз лук в една работилница за баници Я се опомни и не забравяй кои и какви бяхте
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DIANA
преди 2 години
-1
kurvo zagubenA ZA KOJA SE MISLI6 BOKLUK TAKAV
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
abee
преди 2 години
-2
Tova ciganeee,,,,,,,,,AI SIKTER,BE...........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
галя
преди 2 години
-1
да се счита за известен човек, трябва обществото да го познава- тая влезе във vipbrother и стана голямата звезда....и един път я следяха папараци и тя не излезе от тях, а мъжа й я блъсна с вратата хахаха голямата певица...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени