Мариана Векилска стана двойна!

5020
16 Октомври 2014, 13:00


Водещата на „Тази събота“ и „Тази неделя“ – Мариана Векилска, вече носи дрехи в ХХL размер. Подобно на Наталия Симеонова и тя се отказа от битката с килограмите, узна HotArena.net.

 

„Гледай, гледай, колко е наедряла!”, побутваха се случайни минувачки, зърнали Векилска. И коментираха, че дрехите на тв звездата са ХХL размер. „Чак да не повярваш, че някога е била манекенка…”, разказват папараците на в. „Уикенд“, които засекли тези дни водещата.

 

Самата Мариана се е примирила с наднорменото си тегло. Навремето тя изпадала в ужас при всеки качен килограм, но днес това не я разстройвало. „Заприличала съм на биволица, но какво да се прави. Успокоявам се с мисълта, че има и значително по-дебели от мен – вижте Марта Вачкова и Лора Крумова, пред тях съм категория „Муха”, къде на шега, къде на истина разправяла водещата пред свои комшийки в кв. „Редута”.

 

Тя опитала какво ли не, за да поотслабне. Спазвала диети, пила медикаменти за стопяване на мазнини, ходела постоянно пеш… Нищо не помагало. Стрелката на кантара все удряла високи стойности.

 

Мариана наедря драстично след последната си бременност преди около 10 години, припомнят запознати. След като синът й Момчил се роди на бял свят, тя не успя да се втали и шефовете на Би Ти Ви дълго не я допускаха до ефир от естетически съображения. В крайна сметка началството направи компромис.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени