Мариана Векилска заприлича на папагал (От Би Ти Ви деликатно й намекват, че прическата й не е подходяща за ефир)

2428
10 Декември 2015, 15:39


Мариана Векилска се е обезобразила и е с прическа като на папагал от вида „Ара“, разбра HotArena.

 

Водещата на Би Ти Ви е решила да смени имиджа си и да се раздели с дългата си коса, но вместо да избере нещо подходящо за нея, Векилска се направи на чучело, констатира „Всеки ден“.

 

Нейни колежки шушукат зад гърба й, че ако продължава с подобни експерименти, бързо ще бъде свалена от екран и ще се озове далеч от камерите и зрителите. Из телевизията коментират също, че Мариана съвсем се е запуснала и не обръща особено внимание на начина, по който изглежда. Именно затова решила да се подстриже – за да не отделя много време за поддръжка на косата си.

 

Критиките към новата й прическа дадоха още един повод да се заговори и за прекалено едрата й фигура. „Не може да си на екран толкова години и да не се опиташ да се вкараш във форма. Мариана така и не се постара да отслабне поне малко и въпреки килограмите си носи тесните костюми.

 

Това с косата обаче минава всякаква граница“, коментират злите езици в телевизията. От ръководството тактично са намекнали на Векилска, че трябва да промени прическата си, защото не била подходяща за сутрешния ефир.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
Вие качествени хора ли искате на екран или чалгаджийки с висящи силикони и по без гащи да водят предаванията? Оставете Марияна на мира и погледнете себе си в огледалото!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ani
преди 2 години
0
Аз пък я харесвам Не може всички да са 50 кг, с дълга руса коса и сини очи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени