Мариела Нордел била любовница на Наско Комшев! Покойният олимпийски шампион и къдрокосата готвачка имали страстна афера в началото на 90-те

https://hotarena.net/laifstail/mariela-nordel-bila-liubovnica-na-nasko-komshev-pokoiniiat-olimpiiski-shampion-i-kadrokosata-gotvachka-imali-strastna-afera-v-nachaloto-na-90-te HotArena.net
Мариела Нордел била любовница на Наско Комшев! Покойният олимпийски шампион и къдрокосата готвачка имали страстна афера в началото на 90-те

Наперената готвачка от „ВИП Брадър” Мариела Нордел криела славно минало зад гърба си. Още в зората на мутренските времена къдрокосата дама била първа писта в общуването със силоваци, научи HotArena.

 

Къдрокоската познавала всички чейнчаджии в София и не само тях. Ако се вярва на мълвата с голяма част от „лошите момчета” се срещнала и запознала в градинката „Кристал”, където някога ставали разни съмнителни сделки – най-вече обмяна на долари, закупуването на дънки и на златни накити – все неща, които развития социализъм и първите години на прехода не можели да предложат, писа \"Уикенд\".

 

Мариела живеела в центъра на София, в тузарски апартамент от близо 200 квадрата, където често събирала приятели на парти. Жилището правело впечатление още тогава с множеството картини и икони по стените, вещи от чужбина, каквито у нас все още нямало. Освен това с дузина приятелки, Мариела често обикаляла кафетата. Тя се изживявала като заклета рокаджийка, която знае наизуст песните на Милена и редовно ги припява на купони. Топ готвачката тогава тежала малко над 40 килограма и правела впечатление със секси визията си, както и с познанията си на чужди езици.

 

Първите си контакти с момчетата от подземния свят направила покрай Васил Илиев, с когото много добре се познавали. Той оценявал високо чувството й за хумор и начина, по който тя се смеела, но до по-близки отношения между двамата никога не се стигнало, твърдят посветени.

 

За сметка на това темпераментната дама била обект на ухажване от приближени нему хора. Един от тях бил златният медалист по класическа борба от Олимпийските игри в Сеул през 1988 г. Атанас Комшев, който бе разстрелян на 2 ноември 1994 г., докато пътува с автомобила си от София за Варна. В онези години Мариела била актуалната му любовница. По време на разстрела на Комшев днешната брадърка не е била с него, но според запознати новината я потопила в скръб за дълго време.

 

„Двамата често се усамотяваха заедно из столичните заведения. Мариела беше вечно усмихната, разказваше разни истории, на които всички се смееха. Вървеше слух, че с Атанас планират и да узаконя връзката си. Пък и той беше голям кавалер – да направи подарък на жена беше повече от нормално за бореца. Кавалерстваше също, отваряше й вратите, държеше да й премести стола, преди тя да седне на масата. Правеха впечатление и бяха интересни за наблюдение.

 

Наско беше сред любимците на Васил Илиев. Тогава Георги Илиев още не беше излязъл на сцената. Кюстендилецът се държеше много народняшки, а останалите момчета като Комшев копираха поведението му. Ако той пие – и те пият. Ако той запее – и те запяват. Мариела пееше хубаво. Имаше много гердани, бижута, амулети, защити. Нямаше тема, по която да не може да се включи на купон. Танцуваше щуро. Беше общителна и невероятно красива”, коментира източник на „Уикенд” от ъндърграунд средите. 

 

2 Коментара

Евала

преди 6 години

Преди наистина е имала хубаво тяло. За това поне не излъга!

Коментирай

kapa

преди 6 години

A sega e edna loena topka s otvratitelna ehidna usmiv4itsa

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.