Мария и Галена разкриват бюст с подобни тоалети (Плеймейтки и фолк певици луднаха по деколтето до пъпа, СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/mariia-i-galena-razkrivat-biust-s-podobni-toaleti HotArena.net
Мария и Галена разкриват бюст с подобни тоалети (Плеймейтки и фолк певици луднаха по деколтето до пъпа, СНИМКИ)

Родните бръмчалки и фолк звезди, изглежда, нямат много голямо въображение, разбра HotArena.

 

Като видят нещо интересно в облеклото, веднага го прилагат върху себе си. Доскоро взимаха за пример основно западните звезди, но напоследък май са посвалили летвата. Мерилото вече са самите те, пише „Всеки ден“.

 

Доказателство за тенденцията да си крадат модните идеи една от друга е модел на боди с деколте буквално до пъпа, по което са нанизани кръстосващи се връзки. Дрехата е толкова вулгарна, че според нормалните хора може да влезе успешно само във филм за възрастни или най-много в спалнята като секс облекло. Според плеймейтките и певачките обаче май не е така. Те се скъсаха да се хвалят с тази, меко казано, притеснително изрязана дрешка.

 

Първа с нея се появи спряганата за ново „малко коте“ на Валери Божинов плеймейткта Бояна Генова. Русокосата мома бе заложила на бодито за рождения ден на ритнитопковеца и, издокарана по този начин, на практика обяви на света, че има взимане-даване с него.

 

След Бояна във въпросното боди се барна и Мария. Госпожа Гущерова уж се вля в богато, възпитано и образовано семейство и даже известно време прекара в опити да изглежда подобаващо за тежкия статут на роднините си по съпружеска линия. Но накрая природата й си каза думата и тя се изтипоса по гърди и връзки директно в национален ефир – в „Шоуто на Слави“. После, както си му е ред, не остави тоалетчето само с едно обличане, а тръгна с него по чалготеките да изкарва пари.

 

Плеймейтката Елена Кучкова очевидно също харесва модела. С него тя е направила доста обиколки по светски събития, като също го демонстрира в медиите – в „Мармалад“ на Би Ти Ви, и каза, че няма по-хубави гърди от нейните собствени. Очевидно, решила бе да покаже на всички колко е права да го твърди.

 

И Галена не остана безразлична към връзките по гърдите. Но тя реши да бъде по-обрана и нейният вариант на бодито е малко по-затворен.

4 Коментара

Никито L.

преди 8 години

Галена е най-грозната и изкуствената .Беше красива в периода 2008-2013 после стана мумия.Мария винаги си е била грозна но като че ли Галена е малко по грозна ,Ели обаче е много нежна и красива.

Коментирай

;)

преди 8 години

Едно вярно нещо не си написал. Особено пък за тая вулгарна селска простачка Елена с грозни гумени цомби завряни в сливиците. Кой ли я е излъгал относно това къде трябва да се намират гърдите?! Мария като изключим устата, си е добре жената. Галена - перфектна винаги.

Коментирай

Bb

преди 8 години

Mnogo haresvam Galena , no zashto i triabvashe da si pravi liposukciq krakata i sa nesurazmerni s ramenete prilichat n'a soleti .. Tomkova seksapilna jena beshe a se okipazi s taia liposykciq .. Galena iaj da kachish malko v bedrata taka si kato déte i ne ti otiva

Коментирай

вв

преди 8 години

Никой не оспорва на Мария красотата просто не и отива да се прави на ''класна''дама и курвенското в нея прозира.Доказва на себе си колко добре изглежда като ходи с оскъдно облекло и тук според мен прозират комплекси.Не е нормално да си снимаш клиповете по гащи и бельо,а да се правиш на голяма моралистка кажете ми има ли неин клип облечена???И има претенции на сериозна и улегнала госпожа,а пред мъжа си излиза с номера,че това е сценично облекло,ама и на него му е толкова акъла.Майките,които възпитават така дъщерите си после не случайно децата им стават курви.То като гледаш майка си да се чекне без дрехи какво възпитание да имаш и изобщо какви претенции за нещо.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.