Мария Игнатова изглади бръчки! Блондинката брои 360 лева за разкрасяване

1917
30 Ноември 2015, 14:00


С гладка и фина кожа на лицето може да се похвали Мария Игнатова, и то без да е лягала под скалпа на пластичния хирург, видя HotArena.

 

Блондинката не крие, че има страх от операции, заради което напук на суетата си не би се подложила на естетична корекция.

 

За сметка на това Мария е открила други варианти, с които да изглежда млада, свежа и недокосната от времето, пише Всеки ден.

 

От 3 години насам половинката на Димитър Рачков се подлага на мезотерапия. Това е метод, който представлява серия от микроинжекции, чрез които в повърхностните - средно дълбоки или дълбоки части на кожата - се въвеждат различни коктейли от вещества с биологично активно въздействие.

 

Единственият недостатък на мезотерапията са множеството убождания, което е съпроводено с известен дискомфорт. Продължителността на терапията е около 30 минути и не изисква специална подготовка и възстановяване.

 

Цената пък е достъпна – в рамките на 300-400 лева, в зависимост от броя инжекции, които ще се поставят. Масрафът на Игнатова излязъл на 360 лева, тъй като водещата от „X Фактор” избрала да й се инжектират едни от най-скъпите дози. За по-добър ефект процедурата се прави 2 пъти годишно, а резултатите се виждат само няколко часа след инжектирането на ампулите.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени