Мария Игнатова спипана от папараци с горещ мачо!

3067
28 Юни 2017, 17:00


Непознат млад мачо отскоро е най-близкия човек до Мария Игнатова, узна HotArena.

 

В близките месеци се загатна, че блондинката е прекратила дългогодишните си интимни отношения с колегата си Димитър Рачков, а смяната на адреса и появата на нови мъже около нея само потвърждават мълвата, че Мария и Митко вече не са двойка.

 

Водещата на „Господарите“ прекарвала по-голямата част от времето си в комапнията на снажен и висок господин, който я придружавал на работни и приятелски срещи и я возел с колата си. С доста по-младия конкурент на Рачков Мария кръстосала съдба съвсем случайно, благодарение на свои познати, които отдавна й повтаряли, че много я харесвал, а тя най-сетне решила да му даде шанс, писа „Ретро“.

 

Той от своя страна навъртал стотици киломентри, за да удовлетвори всичките й желания. В замяна на старанието му Игнатова вече не се притеснявала да демонстрира извънредно топлото си отношение.

 

Покрай него блондинката все по-често се усмихвала и била в приповдигнато настроение. В дома си обаче не го канила, за да не ги изловят, предпочитала да се срещат на четири очи на неутрален терен.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
tctc
Преди 1 година
0
gledai q ti dartata kovra..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
РАЧКОВ У ЛЮЛИН
Преди 1 година
-1
РАЧКОВ АКО ТРЪГНЕ ДА ХОДИ КЪМ ЛЮЛИН ПРЕЗ ТУНЕЛА... НЯМА КАК ДА МИНЕ..УВИ.. ТАЯ ТОЛКОВА РОГА МУ Е СЛОЖИЛА,ЧЕ НЯМА КАК ДА МИНЕ,ЕБАТИ!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени