Мария Илиева живее в СКЛАД! (Годежът й с Мартин се оказа менте, не можел да я издържа)

2989
14 Февруари 2015, 14:54


Поп певицата Мария Илиева стяга уж апартамент, който всъщност приличал на хангар. Звездата е теглила огромен заем, за да си позволи нов дом, а изплащането на месечните вноски ще й излязат през носа, разбра HotArena!

 

Другата новина е, че покрай Мара няма новина. Последната по-пикантна около нея бе, че е сгодена й стяга сватба. Да, ама не.

 

„Тя е много далече от Менделсон. Те дори не живеят постоянно заедно, Мартин често се прибира при родителите си. Тя го позлва, за да кара колата й на ремонт, той пък иска да пробие в бизнеса благодарение на контактите й“, обяснява запозната с връзката на Илиева и баскетболиста, цитира „Всеки ден“.

 

Мара разсъждавала трезво и не мислила за брак с 10 години по-младия от нея любовник, който надали ще успее да й осигури висок стандарт на живот.

 

Мартин припечелвал от собствена фирма, която се занимава с производството на сокове от бъз. Според регистрите обаче по документи бизнесът се води на брат му Динчо, пише „Всеки ден“.

 

Мария освен, че изплаща апартамент, внася пари и за чисто нова „Алфа ромео“, която купила за баща си – концертмайсторът Красимир Илиев, който почина през август 2012. Лизингът обаче е до 2017.

 

Таткото на Мартин преди години е имал няколко казина из цяла България, но бизнесът му фалирал. След това дошла идеята за производството на сокове от бъз.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени