Мария Илиева мразела Халваджиян (Пордуцентът я направил за смях пред цяла България)

2656
15 Март 2015, 12:05


Мария Илиева месеци наред била ядосана на Магърдич Халваджиян и не дума не му обелвала, узна HotArena!

 

Отсърдила му се чак когато той я поканил за водеща на първия си риалити проект „Стар Академи”, пише „Уикенд”.

 

Певицата намразила арменеца, защото я превърнал в един от „шараните” на някогашното си предаване „Сладко отмъщение". В това излъчвано по Би Ти Ви шоу Маги поставяше известни личности в необичайни ситуации (без те да са наясно със замисъла му) и снимаше реакциите им със скрити камери.

 

Халваджиян се възползвал от прослову¬тата слабост на Мария Илиева към футбо¬ла и по-специално към ита¬лианския национален от¬бор. Затова поканил певицата да коментира мач в студиото на програма „Зона спорт". Там я очаквали журналистът Краси Минев и бившият национал Цанко Цветанов.

 

Разговорът се завъртял около двубой между Италия и Корея. За пред Мария Илиева бил осъществен и телемост с несъществуващо студио в Милано. Оттам се включ¬или „футболистът Бруно Конти” и „бивша годеница на Тоти” - българска мане¬кенка. Жертвата на постановката изобщо не заподозряла, че от „италианците” я делят не хиляди километри, а една стена.

 

Мария се орезилила пред зрителите, изказвайки мнение за ко¬рупцията във футбола и за тенденциозно¬то съдийство. Тя до такава степен се запалила в раз¬говора, че когато прозвучал химнът на Италия, се изправила на крака. Накрая дори решила да поздрави тима от Апенините със свое изпълнение.

 

В действителност италианецът, водил разговора от името на Бруно Конти, бил собственик на верига пицарии в София. „Намразих и него, и Халваджиян, че ме направиха за смях пред цяла България. После с Маги ни се оправиха отношенията”, споделила наскоро поп изпълнителката пред свои дружки. И допълнила, че окончателно простила на арменеца, когато я повикал за жури и ментор на участниците хитовото музикално риалити „Х Фактор”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени