Мария Илиева освиркана в САЩ! Криско я чака 3 часа на сцената побеснял (Разкази на очевидци)

10373
09 Февруари 2017, 12:00


Мария Илиева, известна открай време с проблема си с точността, вбеси феновете си в САЩ, където е на турне, като ги накара да я чакат цели 3 часа да излезе на сцената, разбра HotArena.

 

 

 

След това за капак се изложи с представянето си и беше освиркана. „Отидохме в бара в 8 часа вечерта, защото концертът беше обявен за 8,30. Не искахме да закъснеем и да пропуснем началото. Мария Илиева дойде чак в 11,30! Вече никой не искаше да я слуша, толкова се бяхме изнервили от чакане!”, разказаха пред „Уикенд” възмутени българи, които купили билети за участието на певицата в Бостън.

 

 

 

То било обявено като съвместно на Мария и Криско, който напоследък го раздава неин най-добър приятел. Габровецът излязъл пред публиката навреме. Три часа обаче се чудел как да я забавлява, защото дуетната му половинка така и не се появявала. „Първо Криско обясняваше, че ей сега Мария ще дойде, после започна да пуска шеги, че все закъснявала, накрая вече му се изчерпа арсеналът и личеше, че той също се дразни”, споделиха още присъствали на изявата.

 

 

 

Когато най-после Мария Илиева се появила в бара, хората вече даже не се надявали да я видят и част от тях дори се били приготвили да си ходят. Тя мило се извинила, че е закъсняла, и всички на мига й простили. После обаче били буквално попарени от представянето й. „Излезе на сцената в 11,30, в 12 часа вече всичко беше приключило. За това ли я чакахме 3 часа?”, питат възмутените й вече бивши фенове.

 

 

 

Когато казала „Лека нощ” на микрофона и си тръгнала, публиката била взривена от възмущение. Много от по-невъздържаните в заведението започнали да я освиркват, но тя по никакъв начин не показала да се е смутила от реакцията им.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
Преди 1 година
-4
Айде, стига сте писали глупости.... Турнето на Мария беше със страхотен успех...! Пълни зали и клубове... Мария винаги пее поне, казах поне по 1час и е пълен абсурд за 30мин да си изпее песните и да си тръгне веднага... Аз не мога да разбера защо постоянно я плюете... Спрете да пишете глупости и погледнете истинските проблеми на държавата.... Мария е една от най-успелите български изпълнителки и факта, че 17 години почти е на сцената е достатъчен.... И не мислите ли, че ако няма интерес към участията и в Чикаго ще я канят още два пъти след първото и участие...! Абе вие сте пълни смешници само тва ще ви кажа... Айде хубав ден..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kurvata mariq
Преди 1 година
-1
zabravi ga se eba s krasen kralev
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В е л и к и я
Преди 1 година
-1
Таз дърта кака явно само 30 мин. може да изтрае да ни е вътре ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени