Мария Илиева отказала сватба (Иначе носи годежен пръстен за 50 бона )

2201
30 Август 2015, 15:43


Певицата Мария Илиева няма никакви мераци скоро да се види като булка. Изпълнителката не е против брачната институция по принцип, но за сега избягва възможността да се посвети изцяло на дом и семейство, узна HotArena!

 

Мария имала желание да работи за музикалните си успехи и всякакви уговорки да си остане вкъщи като нечия съпруга не са й по вкуса. За това е повече от странно, че вече няколко месеца певицата носи годежен пръстен на лявата си ръка и дори снима фотосесии с него.

 

Ще се жени ли Мария? Това е въпросът, който се върти и разнищва в светските среди откакто певицата започна да се появява с диамантения накит. Пръстенът, с който Мария не се разделя, обаче не е от вчера и днес, а е на повече от 4 години. Бижуто върху безименния пръст е със стойност от поне 50 бона, а камъкът му е висококачествен брилянт.

 

Това изключва възможността певицата сама да си го е купила с пари от хонорарите си или пък да се е окичила с него за провокация, както постъпват някои фолкаджийки. В същото време повече от сигурно е, че в момента изпълнителката няма солиден мъж до себе си, който да й направи толкова скъп подарък.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени