Мария Илиева прелъсти младия любовник на Армутлиева (Очаква се женска война, подробности)

4957
20 Май 2015, 16:56Женска война е на път да избухне между Саня Армутлиева и Мария Илиева. Псевдоприятелството между двете се пропука, след като певицата отмъкна гаджето на продуцентката — Атанас Колев, научи HotArena.

Клюката свързваше Саня и музикалния баскетболист от варненския тим „Черно море“ още докато траеше шоуто. Според мълвата двамата са имали вземане-даване извън работната сфера, и то неведнъж.


Двамата обаче се разбрали да пазят тайна, а Саня да му помогне в кариерата. Именно затова тя предложила на Мария Илиева да запишат и общ дует заедно с него.Двете дами се водят близки покрай журирането си в музикалното риалити, но в действителност нямали добро мнение една за друга. Въпреки това певицата откликнала на поканата за дуета „Така да е“, но не минала и седмица след срещата им и двамата вече заформили свалката преди два месеца.


Наско нямал нищо против да си легне с Мария Илиева, защото както сам се изразил пред близък приятел—„Мара е яка мадама!“. Двойката обаче е много дискретна, тъй като Саня Армутлиева пази като очите си младежа. И се опасяват, че кариерата му може да се срине, ако се разчуе за отношенията им.


„Виждат се често, но изключително дискретно, за да не разбере Саня. Ако знае какво се случва между тях, е готова да провали кариерата му“, коментират запознати с интригата между Илиева и Наско Колев, пише „Всеки ден“.Още преди да запишат дуета, Армутлиева посъветвала младежа да го раздава по-настрани от Мария.


„Един съвет от мен — там, където си вадиш хляба, не трябва да си вадиш и онази работа. Това би те превърнало в подлога и второ качество изпълнител“, предупредила го тя.


„За никого не е тайна, че Саня си пада по малки момченца, а 18-годишният Наско напълно се вписва в критерия й. Затова е нормално да го пази като майка орлица“, обсъждат пристрастията на Армутлиева в средите.Самата Армутлиева не крие факта, че е заинтересована от Колев и дори е опасно близка с него. Преди време дори му подарила екскурзия до Лондон, за да засвидетелства интереса си към него.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени