Мария Илиева съвсем изтрещя! Обновява си най-милото – стяга си срамотиите заради ново гадже, след като разкара осеменителя Жоро

https://hotarena.net/laifstail/mariia-ilieva-savsem-iztreshtia-obnoviava-si-nai-miloto-stiaga-si-sramotiite-zaradi-novo-gadje-sled-kato-razkara-osemenitelia-joro HotArena.net
Мария Илиева съвсем изтрещя! Обновява си най-милото – стяга си срамотиите заради ново гадже, след като разкара осеменителя Жоро

Прясната майка Мария Илиева се подлага на процедури за стесняване на срамните си органи, след като наскоро роди първата си рожба, узна HotArena.

 

40-годишната певица искала да постегне вагината си при раждането, но тъй като по лекарско предписание се подложи на секцио, козметичната намеса била отложена за лятото.

 

Мария посещавала елитна столична клиника и чрез лазерна терапия на колагена се опитва да постигне стесняване на вагиналния канал. Всяка интервенция излиза по около 2000 лева на певицата, но тя не пести пари, когато се налага да забави хода на времето, писа „Таблоид“.

 

„Вече не съм първа младост и леко съм се поразхлопала. Животът на 40 обаче тепърва започва, нямам намерение да се отказвам от удоволствията само защото вече съм майка“, философства певицата пред свои дружки.

 

Докторите я убедили, че резултатите от процедурата са доста трайи – напълно достатъчно е да ходи на профилактика веднъж на 4-5 години.

 

Говори се, че Илиева освен Наско Колев, е използвала и таткото на детето й – Георги. Той й послужил единствено като осеменител, а след това безцеремонно го натирила, както направи и с варненския младок, с тази разлика, че той не стигна до крайности като създаване на потомство с нея.

 

В момента Мария продължава да се вталява след бременността и да се стяга. Старата чанта е все още лачена, с нови козметични подобрения, и си търси поредното лъвче, с което да си поиграе на „кака е скандал“

7 Коментара

Кая

преди 5 години

Мяяял

Коментирай

mims

преди 5 години

Статия написана с грозен език ...

Коментирай

Жорш

преди 5 години

Това е ако е вярно е перверзно,но и да не е вярно статията е дъното на перверзията!

Коментирай

...

преди 5 години

Май някой доста се интересува от интимната зона на Мария Илиева, та чак е написал статия за нея. Само да гледа да не ги сдъвка, че тогава ще е интересно. Когато журналистите в една държава си позволяват подобни изкази, значи нещата са много зле…

Коментирай

Отдавна

преди 5 години

това не е нито нова, нито необичайна процедура. Много раждали жени, които могат да си я позволят, си я правят. Разхлопана е главата на тоя, дето е писал статията, но за тук стила е типичен.

Коментирай

aZzZ

преди 5 години

А това, с което е облечена на снимката е тоалет, който Галена е слагала много преди нея. Искаме статия: Мария Илиева копира Галена! ;)

Коментирай

дамм....

преди 5 години

може и да е така, обаче и Галена го е копирал...... Ха познай от кого? Та в тоя смисъл и двете са 1 дол дренки.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.