Мария Илиева се прецака! Певицата пръска пари за бижута ментета

1737
22 Декември 2015, 17:00


Мария Илиева се кичи с бижута ментета, забеляза HotArena.

Певицата, която скоро ще удари 40 години, била в ужас, че остарява. Затова търсела всевъзможни начини да се подмлади, включително чрез специални камъни, инкрустирани в пръстени и колиета, за които й внушили, че носят специална енергия на младостта.

Уж ги добивали в Светите земи и ги внасяли директно от Израел. Преди това им четели молитви за здраве и вечна младост. Изпълнителката останала видимо доволна, като чула за каква чудодейна сила става въпрос, още повече че нейни близки вече си били купили от специалните камъни, но се оказало, че става въпрос за най-обикновени ментета, пише "Всеки ден". 

Бижутата, за които разказали на Мария, наистина съществували, макар да не е ясно дали имат силата, която им приписват. Но тези, които тя си купила, не били оригинални. Правени били в България с най-обикновени камъни, които падали още на втората седмица.

Мария била неприятно изненадана, когато чудодейните й гривни, пръстени и колиета се разпаднали, още повече че броила за тях колосална сума. От магазина, от който ги купила, обещали, че ще й ги поправят. Но не дали гаранция, че бижутата няма да се разпаднат отново. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени