Мария от „Фермата” спаси професор в мола

4403
13 Януари 2017, 11:08
Професор в мола бе спасен от фитнес инструкторката от „Фермата” Мария. Чаровницата оказа първа помощ на възрастен мъж, който припаднал буквално до краката й, научи HotArena.

85-годишния професор Илия Илиев бил на посещение в комплекса, когато му прилошало и се свлякъл до риалити героинята. Мария не загубила и миг в паника, а веднага му оказала първа помощ, свестила го с две шепи сняг и му дала да пийне малко кола, за да се съвземе.

В последствие била извикана линейка, а охраната на комплекса, заедно с Мария и съпругата на известния художник, му помогнали да дойде на себе си.

„Да, истина е, че помогнах на човека”, потвърди фитнес инструкторката. Тя споделя, че е била наясно как да действа и да помогне в подобна ситуация.


Като инструктор съм длъжна да знам как да помогна”, каза красавицата. За щастие не се наложило да бъде транспортиран до болница, а той е много благодарен за нея.

Възрастният мъж малко след това споделил, че по-рано сутринта е дарил кръв. И не е приемал нито храна, нито вода.

Много благодаря на Мария. Ако не беше тя, не знам какво щеше да се случи.


Поканил съм я на гости. Ще й подаря една от моите мозайки”, казва професор Илиев, цитиран от „Телеграф”.


Той е сред най-големите майстори на мозаечното изкуство и член-учредител на Международната асоциация за съвременна мозайка.

Илия Илиев е и професор по стенопис, дългогодишен преподавател в Националната художествена академия и ръководител на катедра стенопис.

След срещата си с него, Мария си дала сметка, че у нас няма зали, където да спортуват възрастните хора. В момента тя дори обмисля да създаде подобен център и търси място, където възрастните също да се движат и да бъдат активни.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени