Мария откри лято 2017 в перфектна форма в Сен Тропе! (Яка СНИМКА+Цитат)

https://hotarena.net/laifstail/mariia-otkri-liato-2017-v-perfektna-forma-v-sen-trope HotArena.net
Мария откри лято 2017 в перфектна форма в Сен Тропе! (Яка СНИМКА+Цитат)

Мария демонстрира перфектна фигура на снимките от Сен Тропе, където се намира в компанията на дъщеря си Марая, семейство Арабаджиеви и близки техни приятели, видя HotArena.

 

 

Около Френската ривиера е толкова топло, че изпълнителката на „Пайнер“ вече се наслаждава на слънчевите лъчи по секси къси гащи и тениска.

 

 

Мария изглежда във видимо добро настроение и освен фотоси, сподели и мисъл на Артър Кларк със своите почитатели:

 

 

През живота си научих две безценни неща - да учиш и да обичаш. Нищо друго - нито славата, нито властта, нито постиженията, сами по себе си - не могат да имат същата непреходна стойност. Защото, когато животът ви приключи, ако можете да кажете \"Научих\" и \"Обичах\" ще можете да кажете и \"Бях щастлив\"!“.

 

 

Както вчера HotArena писа – звездата се отдаде на кратка почивка в имението на семейство Арабаджиеви (СНИМКИ вижте ТУК), но много скоро се завръща у нас, тъй като още на 22 април има среща със своите почитатели в гр. Пловдив в Club Secrets.

16 Коментара

Бляк

преди 7 години

На какви огромни колили се е покачила горката. Тези не се ли носят само от травестити?

Коментирай

трябва

преди 7 години

Трябва да е на кокили, защото като застане до Олеся Малинская, дори и с тези кокили ще й стига до пъпа lol

Коментирай

Nabludatel

преди 7 години

Платена статия! Продуктово позициониране - трол на кокили!

Коментирай

Вълчо

преди 7 години

Арабаджиеви са прибрали курволяка да им разнообразява скучното ежедневие в сен тропе и да си миекат и иекат заедно. Безумно грозна жена, а обувките са мега грозни и травеститски. Отварачката е уникален боклук. Язък за дъщеричката и, изглежда мило и добро дете.

Коментирай

Мария

преди 7 години

МАРО,МАРО....КАК НЕ СПРЯ ДА ЛАМТИШ ЗА ПАРИ.

Коментирай

Гери

преди 7 години

тази пък смешната и жалка певачка-Мара плейбека! Арабаджиеви я ебат и я пускат на гостите си както всички други "Миски" "Бизнесдами" извратени хора...Ветко ебе Калина Паскалева ,която е шаферка на доведената му дъщеря затова се изживява за големия PR на Маринела,а най-тъпото е ,че децата им не знаят нищо...Александра е разведена с Стайко ,нали и те бяха голямото семейство...Владо синът на Ветко и той еба Мария :-)) ,бившия й мъж я остави заради изневярата й с Михайлов ,а сега и Гущеров я остави защото Бирмата я наеба

Коментирай

Коментар

преди 7 години

Браво Гери, ти явно си доста навътре в нещата. Предполагах за Калинка, че прескача от цвят на цвят, за да е на този така изискан пост на ПИ АР на мега луксозния Маринела хотел, ама все си мислех, че не е кацнала баш на дъртия магарешки бодил, но то за нея не останаха и много неопрашени цветчета, така че нещата си следват естетсвения ход... Марчето и тя добре се представя...с Николета явно освен приятелки са си и баджаначки по доста праграфи като "Татин Ники", "Мамин Владко" и други подобни платежоспособни господа. Вива Дързост и Грознота БГ вържън хохохохо

Коментирай

Сметка

преди 7 години

Излиза ,че Мария ,Николета и Преслава си менкат едни и същи мъже или мъжете си менкат тях ,но големи баджанаци и баджаначки всичките

Коментирай

....

преди 7 години

И Алисия ,как можах да я изпусна ,в любовния многоъгълник

Коментирай

Mia

преди 7 години

Понеже "педя човек лакът коса", както си е удължила косата така и не може да си удължи и крачетата, та се покачила на тия грозни чукани. вечните банални стойки с вирнати гордо пръсти запазена марка на тая категория жадни за слава досадници. Но върхът е този текст на Артър Кларк, който тя нито знае кой е нито разбира. Той пише , че важното е да учиш и да обичаш. А сега да каже какво е научила? Два брака провалени все с богати финансово мъже, може би защото ги е обичала.

Коментирай

йкм

преди 7 години

КОВРА

Коментирай

i

преди 7 години

i rqdko prosta oFcъЪъЪъЪ

Коментирай

dji

преди 7 години

basi krakata izkara toz gnom XA XA XA

Коментирай

мечо хриси

преди 7 години

$$$$$$$$

Коментирай

top oferta

преди 7 години

НА ОРГИИ И СУИНГ ПАРТИ С ВЪТЬО И МАРИНЕЛКА !!! ТАКА ГО Е ОТКРИЛА СЕЗОНЪТ !!!

Коментирай

Журналист

преди 7 години

Хайде стига! Знаем, че ПР на ,,Маринела" поръчва ,,продуктовите" статии и за Мара... Калуна Паскалева, спри се с тъпите си оисредствени статии.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.