Мария пази Гущеров със зъби и нокти (Вижте как се озъби на мераклийките да се наместят в ложето на милионера)

https://hotarena.net/laifstail/mariia-pazi-gushterov-sas-zabi-i-nokti HotArena.net
Мария пази Гущеров със зъби и нокти (Вижте как се озъби на мераклийките да се наместят в ложето на милионера)
Поп фолк певицата Мария планира да отбележи най-малко Златна сватба със своя любим Християн Гущеров узна HotArena.

Най-силното желание на Отварачката е да остарее с милионерския син сред любов и щастие.

„Ако някой се опитва да мъти водите, по-добре да се пази. С много голям замах действам. Като орлица си пазя къщата“, закани се Мара на всички златотърсачки, които мечтаят да прилапат Гущеров-младши и да заемат нейното място.

Празниците певицата посрещна в имението на свекъра си с неговата и своята рода. С помощта на дъщеря си Марая певицата подготви празничната трапеза. Празникът им всъщност бе двоен, тъй като на 25 декември Гущеров отбелязва имения си ден.

„Християн и Марая – това са моята крепост, моето сърце, любов, те са моето желание да се събуждам и да дишам, да чувам гласовете им“, споделя следпразнично Мария.

3 Коментара

алберт

преди 8 години

Ще го запазиш ,ама на куково лято.Той сега е глупавичък ,но ще дойде време да поумнее и ще разбере ,че най голямата му грешка в живота му се казва "мара отварачката" .Ставаш вече смешна с хвалбите по адрес на Стария и младия Гущеров,поспри се малко защото хората ги знаят и двамата колко пари струват,така че "намаляй на завоите" да не изхвърчиш като стара табуретка през прозорец.

Коментирай

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

преди 8 години

glupak te sa hubavi i dvamata

Коментирай

силвия

преди 8 години

Няма що ,"страхотни хубавци" са и двамата ,станаха за смях на целия свят с простотиите си и изцепките.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.