Мария пие от чаши за $2800! (Подобно на Лили Иванова – хранила се само със златни прибори)

https://hotarena.net/laifstail/mariia-pie-ot-chashi-za-2800 HotArena.net
Мария пие от чаши за $2800! (Подобно на Лили Иванова – хранила се само със златни прибори)

Фолк певицата Мария се прави на все по-изтънчена дама, освен когато снима клип, в който се появява по долнопробно бельо, узна HotArena!

 

Сама се фука из мрежата, че пие чай или кафе в чаша от най-фин порцелан и задължително позлатена.

 

След като надяна брачната халка и стана част от богатата фамилия Гущерови, чалгаджийката се увлича по модата на висшето общество и вече предявява най-високи претенции към всичко, което се доближава до устата й.

 

Мара пие чай в специален сервиз, който струва $2800. Яденето пък си хапвала със златен комплект вилици и лъжици у дома, които пък са на стойност $500, съобщава „Телеграф“.

 

Когато се храни в семейния ресторант, й използвала сребърна посуда.

 

Преди години устните й са се докосвали само до пластмасови или стъклени чашки, но днес е стигнала къде-къде по-далеч...

 

 

 

8 Коментара

Лупи

преди 8 години

Голямо сравнение е направено. Лили Иванова може да пие от каквото си поиска, ако ще да е от космоса. Тя е Лили! Мара отрепката да пие от някой цигански чеп, най ще й прилича!

Коментирай

ЛИЛИ

преди 8 години

аман и от отварачки и от златни чаши и от простотии. КЪДЕТО И ДА РЕША ДА ПРОЧЕТА НЕЩО ВСЕ СЕ НАТЪКВАМ НА СКЪПО ПЛАТЕНИ ..............НА МАРА АКО ЩЕ И КОРОНА ОТ ДИАМАНТИ ДА И СЛОЖЕ МЕЧО МАРА СИ ОСТАВА М А Р А.НО ДА НЕЗАБРАВЯ ,ЧЕ НА ПРАЗНА ПЛЕВНА ПОКРИВ НЕ Е НУЖЕН.

Коментирай

Мона Лида

преди 8 години

А това което изкарва от отворите дали е позлатено??

Коментирай

megi

преди 8 години

Vilizite i lazizite,ako sa zlatni,nikoga niama da struvat 500 dolara! Napravete spravka za tsenata na zlatoto v gramove,za da vi stane iasno kolko mogat da struvat ZLATNI pribori za hranene!

Коментирай

Лилана

преди 8 години

И аз имам китайски порцелан розови позлатени чаши за чай, почти същите са като тези. Купих си ги за 40 лева от едим магазин за едно евро и мисля, че се прецакаххх. Но разбира се при случай мога да обявя, че струват 1000 евро, щото порцеланът е много специален. Ама той наистина е много фин. Марооо, бас хващам с тебе, чашите ти не са по-различни от моите.

Коментирай

кати

преди 8 години

.....пие чай или кафе в чаша от най-фин порцелан и задължително позлатена. Много ,ама наистина много могат да струват такива чаши,повярвай! Въпросът не е в позлатата,а в материала,изработката и......фирмата производител!Има чаши от лимитирани серии,които нямаш идея,колко струват!А,че в случая с Мария Гущерова,пак са се изсилили с коментара......хахах,ами ясно е!Била като Лили Иванова....има да си мечтае Мария!Но на Марчето и е мнооого добре,а вие си пишете.........

Коментирай

блаа

преди 8 години

Добре де, показала си е чашите, очевидно си ги харесва. Не им е написала цената сама, за да предизвика злобата, която лъха от тази статия. Като малка не е имала много, а сега е пребогата и задоволена - успяла е, постигнала го е. Ама тези, най-вече безпристрастни "журналисти", ще се пукнат от злоба, бе.

Коментирай

Tet

преди 8 години

No edno neshto niama da si ima nikoga....dostoinstvo......

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.