Мария показа къде го прави! Пусна снимки от най-интимното място!

https://hotarena.net/laifstail/mariia-pokaza-kade-go-pravi-pusna-snimki-ot-nai-intimnoto-miasto HotArena.net
Мария показа къде го прави! Пусна снимки от най-интимното място!
Селфи манията на поп фолк звездата Мария достигна до нови висини. Сексапилното миньонче пусна снимки от едно от най-интимните места, които посещава в ежедневието си, а именно женската съблекалнята на фитнес залата.

Видно от кадрите, певицата всеки ден се поти в залата на известен столичен комплекс. За да се изфука с добрата си форма, Мария няма задръжки дори и да се щракне там където всички други просто се преобличат.

На една от снимките е в официален стайлинг с панталон и ризка, докато визията на другото фото е доста по-разкрепостено. Дори се виждат и голите й крака.

В последно време Мария показва доста сладурско и разкрепостено поведение за радост на многобройните си фенове. Само преди дни HotArena публикува уникални кадри от новото видео на звездата, на които се вижда перфектната й фигура, гарнирана със апетитни задни части и изваяни крака.

Феновете на миньончето са единодушни, че тя никога не е бил толкова зряла и гореща.

4 Коментара

гжф

преди 7 години

многобройни фенове?????????? за една снимка във facebook събира едва 200-300 лайка, за разлика от мноооого други певици или моделки

Коментирай

azz

преди 7 години

Марчето що се излага с тия платени статии? Чак я съжалявам колко е нелепо, че й се налага да си плаща, за да й хранят егото!

Коментирай

loty

преди 7 години

Тази статия е благодарение,че стопли отношенията си с джуджето от Караджово.Плаща си за всичко.Кариерата и е толкова пропаднала,колкото самата нея.Добре,че е тлъстуша за да плаща всичко.Тлъстуша-Гущеров плаща и всеки път,когато ги видя му се чуда ,дали наистина си вярва,че Мара го обича заради самия него.Ако нямаше тея пари съм убедена ,че тая парантия нямаше да се изплюе върху него.Блажени са вярващите

Коментирай

D

преди 7 години

Точно

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.