Мария, поне веднъж бъди оригинална! Фолк певицата пак се изложи с ТОТАЛНА кражба едно към едно!

7649
28 Януари 2016, 09:43


Заблудихме се! За малко да похвалим Мария за оригиналната й визия към новия клип „Мръсни думи говори”, в който фолк певицата лежи в огромно гнездо от пух.

 

Е, и тази идея се оказа копирана, и то едно към едно, без грам вложено въображение, видя HotArena.

 

Екип на Горещата арена веднага хвана наглата кражба – още преди близо три месеца известният руски модел Мис Алена е заснела фотосесия в същото огромно гнездо, пълно с бял пух.

 

Алена, облечена в бяла рокля, е сгушена в перата като ранена птица – точно както наща Мара. Че и косата си боядиса руса!!!

 

 

 

 

 

Разбира се, Мария не казва от кого е заимствала иначе оригиналната си визия. Ето какво твърди певицата по този повод:

 

„Концепцията на видеоклипа е вдъхновена от идея на моя близка приятелка, но заедно с целия екип – режисьора Людмил Иларионов – Люси, оператора Георги Марков и сценографа Даниела Гандова, я доразвихме и пресъздадохме през собствената си призма“.

 

За малко да се хванем! Тук идват и въпросите – откога с Мис Алена са близки приятелки? (Въпросът е риторичен – б.а.)

 

И още един: Как точно са доразвили и пресъздали идеята през своята призма? Понеже ние не виждаме и грам вложено въображение извън визията на Мис Алена.

 

Мария, поне веднъж бъди оригинална! Подсъдно е чак толкова да крадеш!

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
devil
преди 2 години
-1
щом и Иларионов е режисьор е нормално да е 1:1 копие, всички знаем той какви "оригинални" клипове прави
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Марчето
преди 2 години
-8
Ми Мара толкоз може
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стела
преди 2 години
-13
Николета много я е яд на Мара и място не си намира от злоба.Кръв сере,че нара върза богат мъж даващ и всичко,че и детето и прие като свое.Мара и Злобара тръгват от вдно ниво,но Злобара там си и остана.Като сложим и психичните проблеми на Стафидата работата става грозна.Злобииии,ще си прободеш висналите скъли от яд бе.Не се нерви излишно,виж на какво заприлича.Толкова те ненавиждат всички,че само ти остана единия фотошоп за приятел.Ако питате защо споменавам Стафидата тук,ще ви кажа.Това е мястото на което се бълват глупостите родени от психично болната и гънка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ж
преди 2 години
-14
От кое село си, Стела? Да знаеш, в града не наричаме жените с име Мария, Мара. Мара е на село. Само не знам кое. Тук вече си ти наред да ни просветлиш. И тази дума "скъли" какво значи? "Скали" ли си искала да кажеш?
до Ж
преди 2 години
0
Много разбирате все вие.. някакви комплексарчета винаги се намират да критикуват разни коментари.. Ти да не се изживяваш като критик? Мара е Мара, защото селяните от Хотарена и най-вече настраната циганка й викат така. Кой пък си ти, ж, че някой трябва да просветлява в нещо. Комплексарщина на макс! Ходи се прави на умна/умен някъде другаде! В училище, университет и тн... ама в жълт, пуклив сайт да ми се правите на големите разбирачи..
до Ж
преди 2 години
0
Типични коментарчета на комплексарчета! "Скъли"-те са СКУЛИ, да ти кажа аз, като нямаш достатъчно АКЪЛ, за да се сериш! Марш ти на село, че сериозно ти личи, че си оттам и си избивай комплексчетата на местните мангалчета
э
преди 2 години
-3
Снимката на Мис Алена или която и да е там, прилича много повече на ранена птица в гнездо. Все пак има рокля с пера, която със сигурност струва безумно много, защото най-вероятно е дизайнерска, няма да я намериш в магазинче на центъра все пак. Ако не бяха съпоставени двете снимки по този начин една до друга, сигурно нямаше и да разбера какъв е бил замисълът на Мария, защото нейното прилича на някаква училищна имитация сглобена в час по трудово - проста бяла рокля и разхвърляни памучета отгоре, докато другото са пера. Изобщо видно е, че е имитация, но много лоша и нескопосана такава. А българинът хем не иска и няма възможност да плаща за музика, концерти и албуми, хем е иначе много взискателен и все държи да го изненадват винаги с абсолютно нови и невиждани досега неща. За момента само един такъв изпълнител сме имали в България и това е Галена и отчасти Цветелина Янева.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
преди 2 години
-4
Вие първо вижте Преслава и Галена особено Галена така че след говорете за оригиналност !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха-ха
преди 2 години
-6
Е,да де,ама тука става въпрос за Мария,за другите две ще пишем където става въпрос за тях!
възмутен
преди 2 години
-4
Естествено,че е жалко да копира и точно тя с големите претенции и възможности на мъжа и!Поне да беше сменила цвета-черен пух,черна птица,или по-добре зелена жаба в блато!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ
преди 2 години
-14
Еееееейййй голяма работа като е заимствала идеята. Всеки краде. Това не са велики умове, които да измислят нещо ново. Чак пък каква статия сте написали, още малко ще я анатемосате. И вие не може да измислите да напишете нещо друго във вашия сайт, освен да бълвате змии и гущери ...и то с правописни грешки!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени