Мария разби сънародниците ни в Лондон със супер як купон! А през свободното й време там – вижте кои местенца обиколи (Много СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/mariia-razbi-sanarodnicite-ni-v-london-sas-super-iak-kupon-a-prez-svobodnoto-i-vreme-tam-vijte-koi-mestenca-obikoli HotArena.net
Мария разби сънародниците ни в Лондон със супер як купон! А през свободното й време там – вижте кои местенца обиколи (Много СНИМКИ)

Близо 5 години изминаха от последното участие на певицата Мария в Лондон. Краят на тази голяма пауза обаче бе сложен преди броени дни, узна HotArena.

 

 

Заедно с целия си екип изпълнителката зарадва всички онези в Англия, които с нетърпение очакваха нейната изява и още седмици преди нея си закупиха билети.

 

 

Мария е завихрила невероятен купон сред нашенците в Обединеното кралство, който е продължил до сутринта. Представлението й е било разделено на две части, в които брюнетката е блеснала в две различни визии. Като неизменна част от програмата на певицата са били и момичетата от балет FAME.

 

 

Финалната песен изпълнихме с орк. „Уникат-2“, с които успяхме и да си поплачем“, споделя Мария.

 

 

Певицата и екипа й са имали и малко свободно време, което, благодарение на гостоприемството и съдействието на организаторите, са отделили, за да разгледат природонаучния музей, както и други забележителности в Лондон.

 

 

Нямам търпение да ви видя пак и вече ми липсвате“, обърна се носталгично звездата от „Пайнер“ към съгражданите ни в Англия.

5 Коментара

rogonosez

преди 7 години

na edna snimka e do roga-takiva li slaga na meco-HristIan?

Коментирай

takanka

преди 7 години

Не само рогатар снимката при кита и слона е много характерна, ххахаххха! Падаси по тях!

Коментирай

anni

преди 7 години

OVCA ,DOSHLA V MUZEI DA CELUVA CHEREPI .....SMESHNA KARTINKA HAHAHA AMA OVCO V TOQ GRAD DETO IDVASH ZA DEN DVA NIE JIVEEM S GODINI I SME OBIKOLILI VSICHKI MUZEI I NE SE SNIMAME TAKA KATO IDIOTI ...S CHERREPI

Коментирай

mj

преди 7 години

Рогата, които слага на Тлъстуша са много по големи.Най странното е, че той знае за тези изневери.Явно не може да си изпълнява съпружески те задължения, та оставя друг да ги върши.И Мара душа носи, трябва да я чешат от време на време ::))))

Коментирай

мърмарийо

преди 7 години

турбо селяния и чалгия

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.