Мария съвсем го закъса, продава Майбах-а, подарък от Гущеров

https://hotarena.net/laifstail/mariia-savsem-go-zakasa-prodava-maibah-a-podarak-ot-gushterov HotArena.net
Мария съвсем го закъса, продава Майбах-а, подарък от Гущеров
Мария и Гущеров явно наистина имат финансови затруднения, защото след куп имоти, за продажба отиде и лъскава лимузина, научи HotArena.


Майбахът бе подарен от щедрия Християн на съпругата му Мария само преди година, а днес е на видно място в столична автокъща, търгуваща с лъскави возила. Певицата, която е собственик на лимузината, се опитвала да се раздели с нея още преди няколко месеца, но за обявената от нея цена от четвърт милион не се намерили желаещи.



Сега Мария е свалила мизата до 200 бона и успяла да я спазари с автокъщата. Колата е произведена през 2008 г., а Мара ще се раздели с нея и за 180 бона, ако някой ѝ ги цака кеш, пише \"Уикенд\".



„Тези, които имат пари за Майбах, ще си купят най-новия модел, а не кола, произведена през 2008 г. Месечната поддръжка на автомобила надхвърля 5000 лева, освен това колата не е в гаранция и всеки следващ ремонт е за сметка на собственика, а той е бая скъп”, коментират автомобилни специалисти.



Именно заради повреда в лукс возилото Мария решила да се раздели с него. Тя закъсала насред магистралата миналото лято. От тогава предпочита да разчита на джипа си, който също ѝ е подарък от Християн и струва 250 бона.



За да не стане за смях, че не може да си позволи поддръжката на колата, Мария не споделила с колежките си, че тя вече чака новия си собственик, а лъжела, че го била пратила в Германия, където да го тунинговат.

9 Коментара

яна

преди 8 години

колежките само за майбах-а й мислят......

Коментирай

666

преди 8 години

Taka aide kajete sega kakvo se pravi vseki mesec za 5000 leva poddrajka ili ina4e kazano po 60000 leva na godini kakva e podrajkata za 60000 leva na godina stavate sme6ni s glupostite koito pi6ete i heitarite se xva6tat

Коментирай

запозната

преди 8 години

Този Майбах е от 2007 г. Той толкова вече е остарял ,че единственото правилно нещо което може да се направи е да се продаде.той ако е нов ще го дадат ли на Мара,лятото на морето пак се развали и добре,че беше един приятел на стария Гущеров/бивш негов служител/,че го оправиха ,иначе Марчето обратно с влака.

Коментирай

666

преди 8 години

Tvoq Maybach koq godina e 2015 li

Коментирай

г

преди 8 години

Въпросът "той ако е нов ще го дадат ли на Мара" не е правилно зададен. Преди всичко името е Мария, а Мара си викат комшийките из селата. И второ - въпросът трябва да е: "Той ащо не е нов, ще го дадат ли на Мария?" Мария няма да ходи със стара кола, я! Ако ще и Майбах да е. Все пак тя държи винаги да е с "последен писък" неща, така че не ме учудва, че го е продала. Да ходи с 9-годишна кола не се връзва с имиджа, който се опитва да гради и с лайфстайла, който иска да демонстрира. Аз се сещам, че Мария още по времето, когато беше в Мюзик Айдъл се придвижваше с Майбах, но не знам дали е бил неин, така де - на мъжа й, нает или просто зает от някой познат за случая.

Коментирай

симона

преди 8 години

С изключение на "запозната" другите коментари са "гола вода",явно са писани от тъпанари с 4 клас,то нито изказ ,нито мисъл,нито послание .Много прости са на Мария феновете и фенките-утрепки.

Коментирай

Do ? i drugite fencheta na Otvarachkata

преди 8 години

Aahahahahahhah Tolkova si smeshna ahahahhaha I ti, i smotanata, kusokraka, golemoglava chalga shafrantiq Mara Otvarachkata! Haide samo da ne obiasniavash kak i e imeto, tq sama se pogriji da zasluji tova, s koeto horata q narichat dnes. Moje bi niakoi sa zabravili kak tazi na koqto vsichko i e "po posleden pisuk" otvarqshe biri s potnite si, izkustveni cici? Dnes sushtoto tova nedorazumenie e navirilo nos do nebeto, smqtaiki se za neshto poveche ot drugite ahahhaahhahaahha Nai-ogranichenata i bezdarna pevica..Naduto, kompleksirano i merkantilno djudje!

Коментирай

speca

преди 8 години

аз ще си купя влак ,и да се счупи има следващ , пък и винетка няма да ми трябва.ми туй са 100 лева.

Коментирай

Мхммхм

преди 8 години

Мария е гнусно злобно недоразвито джудже. Друго освен задмика си не може да продаде, защото тя нищо няма. Даже дрехите ма гъбра й не са нейни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.