Мария се движи с Майбах! Две мутри + слугиня пърхат около миньончето

4808
04 Септември 2015, 10:06


Мара Отварачката кръстосва софийските улици със супер гъзарски Майбах, подхождаща повече на някоя кралска особа, научи HotArena.


Разбира се, певицата не сяда сама зад волана на лимузината с цена между четвърт и половин милион евро, а се доверява на шофьор, предоставен от нейния щедър съпруг. Майбахът също доскоро разкарваше Гущеров, но явно бизнесменът е толкова влюбен, че иска да накара Мария да се почувства като истинска принцеса, писа "България днес".


Самата тя пък също се старае да докара визия, подхождаща на стандарта, който ѝ се осигурява ежедневно. Мара е замязала на Клеопатра с дебелата очна линия и прическата на черта, каквато доскоро забелязвахме на главата на Николета Лозанова.


Както подобава на една принцеса, и Мария има своите слуги, които я следват неотлъчно. Луксозната кола се използва за ежедневни задачи и събира погледите на минувачи, които обаче нямат шанс да зърнат миньончето заради плътните пердета на задните прозорци.


Щом слязат от лимузината, Отварачката и дъщеря ѝ Марая биват следвани плътно по петите от двама яки мъжаги. Те обаче не са пречка Мария при всяка възможност да демонстира стегнатото си тяло и скъпи тоалети, за избора на които, както HotArena писа, певицата се доверява изцяло на съпруга си..

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Koko ot cirka
преди 2 години
0
Шлифера ми живна от тази новина!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ради
преди 2 години
0
ОТ КВО ПАЗАТ ТОЗИ БОКЛУК НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА.ТАЯ АКО ЩЕ И В КАЛЯСКА ДА Я КАЧА ПАК СИ ОТАВА МАРА ОТВАРАЧКА- НЕЩАСТНА ,ОБРУЛЕНА,ПРОСТОВАТ . ,.А ОНОВА ПРАСЕ ЧЕ СИ ПЛАЩА СКЪПО ЗА ПР........СИ Е НЕГОВА РАБОТА.ТО И НЕГОВИЯТ ЖИВОТ Е ОБРЕЩЕН И НЕЩАСТЕН
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
jenn
преди 2 години
-2
Ами сигурно ѝ носят торбите и я возят наляво-надясно и гледат да не кръшне на тоя дето дава заплатата.. Охраната на Цвета Янева пък ѝ взима покупките и рестото, след като тя демонстративно метне няколко банкноти на продавачката и ѝ е под нивото да си вземе осатъка..... толкова са жалки някои „персони“, че даже не заслужават коментари. За мен е нормално певиците да си имат шофьор когато ходят по участия, все пак вечер, може да са изморени, едно-друго, ама такава снобария ми е лееекинко противна.
xaxaaaaaaaa
преди 2 години
0
Така ееееее,добре дошли в България!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kor
преди 2 години
0
Майбах, моден експерт, религиозни, набожни, курви, крадци и вся сволачь хахахахахахха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Opra
преди 2 години
0
може да се добави МУТРИ И СЛУГИНИ!!!!!!!!!!!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени