Мария се движи с Майбах! Две мутри + слугиня пърхат около миньончето

https://hotarena.net/laifstail/mariia-se-dviji-s-maibah-dve-mutri-sluginia-parhat-okolo-minioncheto HotArena.net
Мария се движи с Майбах! Две мутри + слугиня пърхат около миньончето

Мара Отварачката кръстосва софийските улици със супер гъзарски Майбах, подхождаща повече на някоя кралска особа, научи HotArena.


Разбира се, певицата не сяда сама зад волана на лимузината с цена между четвърт и половин милион евро, а се доверява на шофьор, предоставен от нейния щедър съпруг. Майбахът също доскоро разкарваше Гущеров, но явно бизнесменът е толкова влюбен, че иска да накара Мария да се почувства като истинска принцеса, писа \"България днес\".


Самата тя пък също се старае да докара визия, подхождаща на стандарта, който ѝ се осигурява ежедневно. Мара е замязала на Клеопатра с дебелата очна линия и прическата на черта, каквато доскоро забелязвахме на главата на Николета Лозанова.


Както подобава на една принцеса, и Мария има своите слуги, които я следват неотлъчно. Луксозната кола се използва за ежедневни задачи и събира погледите на минувачи, които обаче нямат шанс да зърнат миньончето заради плътните пердета на задните прозорци.


Щом слязат от лимузината, Отварачката и дъщеря ѝ Марая биват следвани плътно по петите от двама яки мъжаги. Те обаче не са пречка Мария при всяка възможност да демонстира стегнатото си тяло и скъпи тоалети, за избора на които, както HotArena писа, певицата се доверява изцяло на съпруга си..

6 Коментара

Kor

преди 8 години

Майбах, моден експерт, религиозни, набожни, курви, крадци и вся сволачь хахахахахахха

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Така ееееее,добре дошли в България!

Коментирай

Opra

преди 8 години

може да се добави МУТРИ И СЛУГИНИ!!!!!!!!!!!

Коментирай

ради

преди 8 години

ОТ КВО ПАЗАТ ТОЗИ БОКЛУК НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА.ТАЯ АКО ЩЕ И В КАЛЯСКА ДА Я КАЧА ПАК СИ ОТАВА МАРА ОТВАРАЧКА- НЕЩАСТНА ,ОБРУЛЕНА,ПРОСТОВАТ . ,.А ОНОВА ПРАСЕ ЧЕ СИ ПЛАЩА СКЪПО ЗА ПР........СИ Е НЕГОВА РАБОТА.ТО И НЕГОВИЯТ ЖИВОТ Е ОБРЕЩЕН И НЕЩАСТЕН

Коментирай

jenn

преди 8 години

Ами сигурно ѝ носят торбите и я возят наляво-надясно и гледат да не кръшне на тоя дето дава заплатата.. Охраната на Цвета Янева пък ѝ взима покупките и рестото, след като тя демонстративно метне няколко банкноти на продавачката и ѝ е под нивото да си вземе осатъка..... толкова са жалки някои „персони“, че даже не заслужават коментари. За мен е нормално певиците да си имат шофьор когато ходят по участия, все пак вечер, може да са изморени, едно-друго, ама такава снобария ми е лееекинко противна.

Коментирай

Koko ot cirka

преди 8 години

Шлифера ми живна от тази новина!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.