Мария се фука с мега скъпи бижута (Показа пръстен с огромен диамант)

https://hotarena.net/laifstail/mariia-se-fuka-s-mega-skapi-bijuta HotArena.net
Мария се фука с мега скъпи бижута (Показа пръстен с огромен диамант)

Фолк певицата Мария накара всичките си колежки, завистливо да скърцат със зъби, с последните си снимки в социалната мрежа. Прясно омъжената милионерка се фука не само с нова прическа, но и с мегаскъпи бижута, видя HotArena.




В последно време усилено се говори, че фамилията на мъжа й прави икономии и дори на певицата й се налага да си рециклира дрехите си, като ги облича повече от веднъж. Изпълнителката обаче запуши устите на всички, като показа пръстен с огромен диамант.




Моделът от розово злато с овален диамант предизвика немалко завистливи коментари. А също и намеци, че диамантите може да са най-добрите приятели на жените, но цената, която тя е платила е твърде висока, подмятаха някои, визирайки брака на певицата.




Що се отнася до фолк звездата, на нея очевидно не й е пука какво мислят за нея, особено докато си пие кафето в просторната градина на семейния ресторант, който самата тя управлява.




И за да покаже, че пръстенът не е единственото бижу, което любимият й съпруг й е подарявал тя не пропусна да се щракне с диамантената гривна от чисто злато, както и с накит от перли, който също струва цяло състояние.



И благодарение на който светеше като коледна елха.

7 Коментара

ваня

преди 8 години

трябват и приятелки с които да се забавлява.много й е скучно май.само снимки с майка й и сестра й има..

Коментирай

веси

преди 8 години

мара отварачката много се влияе от статиите за нея.Пишете че не показвала мъжа си- и хоп на следващия ден негова снимка.Пишете че нямали пари и носела дрехите си няколко пъти- хоп снимка на пръстени и гривни за да докаже че не е вярно.Сега напишете че чака бебе и утре снимка на корема и плочките й..

Коментирай

jenn

преди 8 години

Какво ви пречи на „Мара“ пръстенът? Може би искате и вие по един?! Николета поръчва доста статии напоследък, ще съберете някой лев, споко.

Коментирай

A zashto ne

преди 8 години

se izfuka Mara s ganki po mozaka naprimer? Niama li a izmisliat silikon za mozak nai-nakraia@

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

какви гънки ...та тя няма мозък човече.. Единственото ,което движи светът и е меркантилността !!!

Коментирай

Da

преди 8 години

Голяма завист в българия тресе всички, оставете я да диша! Седнали да и броят гънките хахахах. Това е нелепо бе хора! Глупава жена нищо не постига в живота,а гледайки нея и кариерата и върви, изглежда толкова малка и свежа, мъжът и я носи на ръце , семейството и я обича, какво още ? Парите и бижутата са просто бонус , на фона на всичко останало!Защо толкова обиди за външният вид на Гущеров ? Затова,че няма преса , като Валери ли :DD? Ми не мерси !! Пребройте гънките на Божинката хахахах.Доста сте повърхностни , затова и пътят ви не стига по далеч от кривата круша:D Не съм от феновете на Марчето , но и се радвам от сърце...а вие просто дерзайте :D

Коментирай

Do DA

преди 8 години

Преброй си твойте гънки, бе дете! Все се питам - колко ти плащат? Тук не виждам хора против Гущеров, не подрепям коментари за Гущеров!!???! То момчето си мълчи, но това което прави Мара е безумно и сигурно много го е срам от нея ??? Ама ,, какво да прави!!! Ако за Вас това е МОДЕЛА - дерзай!!!! Постигай го , а преди това получавай бонуси от защитата и. Успех, а пък може и да се открие силикон за гънки!!!! Отвори сърцето си за радост още по-широко и дълбоко!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.