Мария се побърка, надува се и се мисли за втората Мадона!

https://hotarena.net/laifstail/mariia-se-pobarka-naduva-se-i-se-misli-za-vtorata-madona HotArena.net
Мария се побърка, надува се и се мисли за втората Мадона!

След като спечели платената си награда за „Албум на годината“ фолк певицата Мария се наду като пуяк, научи HotArena


Самочувствието и е скочило до небето, а тя самата се хвалела наляво и надясно, че това е най-важното отличие след \"Певец и Певица на годината\".

С тези думи тя прати Преслава и Фики да пасат трева, а тя се направи на Мадона.

Именно Мария била звездата на церемонията от преди две седмици и точно толкова високомерие лъхаше от крехката й фигура тогава.

Преслава и други нейни колеги не спирали да се подиграват на замаглената преценка на Марчето, а целия „Пайнер“ се кискал зад гърба й.

След церемонията колегите й тръгнаха по участие и купони, само Мара отседна в скъпарския хотел на Маринела и Ветко Арабаджиеви, откъдето пусна и снимка с благоверния си съпруг – Християн Гущеров, пише ШОУ.

9 Коментара

о

преди 8 години

Щом е "замаглена"... добре, добре!

Коментирай

блаа

преди 8 години

И на мен това ми направи впечатление веднага щом го прочетох, но да са живи и здрави и все така платени.

Коментирай

Сани В.

преди 8 години

Хахаххааа,ЗАМАГЛЕНА и е преценката на Марчето,ама да не я мислим нея....... Платена или не,тя си живее нейния живот и не и пука особено кой,какво говори или мисли за нея!Жива и здрава,може -плаща!!!!

Коментирай

www

преди 8 години

Мария доста се е позабравила на всички е ясно че наградата и е нагласена само и само да вземе и тя някой приз и то не какъв да е за модна икона или нещо подобно,а стойносттна награда.Вместо да се включи в аfterparty с колегите тя най-надменно ги избягва и се надува.Затова не я харесва никой от Пайнер.Аз лично харесвах Мария,но това и поведение на ''звезда''ми идва в повече.Ако забелязвате във фейсбука и стои най-отпред клип от награждаването вече колко време след наградите.Явно за нея да имаш незаслужена награда е велико постиженние.Наградата заслужаваше Ивана например,в чийто албум има къде къде по-стойностни песни и оставащи във времето хитове.

Коментирай

АНИ

преди 8 години

С КОГО да движи!?!!? Като всичките колежки й завиждат ЯКО и не могат да приемат, че на МАРИЯ й се получават нещата ли!?!? :D :D :D С награда, с хубави песни, изглежда супер за 34 годишна жена, мъж милионер, който й гледа детето, 16 години на сцената и е актуална...А другите изглеждат нещастни и озлобени, с изключение на Галена може би...П.С. по-добре смешна, отколкото жалък-талантлив изпълнител като Преслава НОВАТВ...

Коментирай

pozelenqvam ot qd

преди 8 години

Kakvo i se polu4ava na Mariq, 4e ne mi e qsno? Nqma glas, namerila edin vse o6te budala muj, kogoto izcejda kolkoto moje pove4e i pove4e. Kakto sa pisali po- dolu, s nezaslujena nagrada e. Napravo si e 6u6uminga ot klasa.

Коментирай

АНИ

преди 8 години

Позеленявай си от яд, ние с Марето не берем грижи...СПОКО :D :D :D

Коментирай

Da Ani dato lapa banani

преди 8 години

Vie s Mareto pravite ot guza v ustata. Az sum si spokoyna ne me misli. Kolko si tupa, 4e ne si razbrala- nqma koy da pozelenee ot qd, koi da i zavidi be i na kakvo? Luda li si???

Коментирай

Станимира

преди 7 години

На нейни колежки, им се получава още по-добре, а не са вложили в проектите си дори една трета от парите, които Мария влага в собствените си!!! Мария има талант и заслуги единствено и само в това, че успя да хване и задържи до себе си едно издуто, добре издуто и съдържателно портмоне, натъпкано с крадени пари.В това са единствено заслугите и! Да не бъркаме пеенето с най-древния бизнес в света.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.