Мария Силвестър пазарува дрехи втора ръка (Актрисата отказва да харчи пари за тоалети)

1365
27 Август 2017, 17:00


Мария Силвестър няма никакви притеснения да носи дрехи втора ръка, разбра HotArena.


Напротив, даже не може да проумее защо някои  хора имат или пък старателно избягват въпросните магазини, макар често да не могат да си позволят пазаруват в такива за нови стоки. 


„Знам, че винтидж е много сериозна модна вълна. Например, Виктория Бекъм затваря цели такива магазини с охраната си, когато ходи да си пазарува. В Южна Африка имаше уникални винтидж магазини. Много често по тези места откривам страшно красиви дрехи, които са като експонати. В тях има история, това не се просто дрехи, а изкуство. Не мога да си представя, че в една страна, в която минималната работна заплата е 460 лева, може да има обувки, които струват 1000 лева. Освен това тази обувка е много близо до онази, която може да се види на сергия на Женския пазар. Така че без такива номера, не се връзвам”, казва актрисата, която се изявява и като тв водеща. 


Тя не може да си обясни защо хората избягват магазини за втора употреба, придържайки се към вярването, че носените дрехи са „попили” енергията на предишните си собственици. „Ами то и въздуха, който дишаш, кой го знае къде е бил! Те пък много почнаха да разбират от енергии! Ако от утре обаче се повтаря, че няма енергии в тези дрехи, ще повярват и това. То има енергии и в новите дрехи, които са шити от жена, която е скърбяла за нещо си. Откъде знаеш шивачката на палтото ти за какво е мислила, когато го е шила?”, пали се Силвестър, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 10 месеца
-1
Права е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени