Мария Силвестър забива пръст на Николета

6299
19 Април 2016, 15:00Колежките от Би Ти Ви Мария Силвестър и Николета Лозанова особено не се обичат. Това стана ясно и в първия лайф на „България търси талант”, научи HotArena.Водещата на шоуто за таланти не пропусна да си направи не особено забавна шега с колежката си, която изглеждаше повече като подигравка в очите на зрителите.Силвестър реши да имитира характерните движения на НиколетаЛозанова, които използва пред камерите звездата на Би Ти Ви, пише „Шоу”. Но не й се получи изобщо.Познатия жест с движението на ръката, за да се появи в кадър поредния репортаж, който тв водещата на "Папараци" използва, стана повод за присмех.„Добре че не съм Николета”, коментирала още Мария Силвестър.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Симона
Преди 1 година
0
klozeta може ли да каже думата папараци без да пелтечи??
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пълна идиотщина
Преди 1 година
-1
Това само в България може да се случи.. Необразована, без диплом и практика по специалността, неграмотна , тъпа проститутка да я сложат за водеща в ТВ предаване. Само в България! Смятайте до къде е стигнал прогреса и какви хора дърпат конците по места.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-6
Вие сте наясно със кадровата ситуация в 40-50 европейски държави, браво! Голям експерт си. За сведение само, проститутка не е българска дума, и ние нямаме такава в езика си. Защото не е имало съответното явление, допреди век всъщност.
питам
Преди 1 година
-4
Неграмотна, тъпа, без образование, с ниска култура и възпитание и умопомрачително злобна с извънземно самочувствие без никакво покритие - Що е то? - възможни отговори а) Курволета б) Минета в) Свиркулета г) Парцалета д) Гъзолета е) късокрак миндил ж) изкуствен крокодил з) раздрънкана каруца и) помийна яма й) мумията заразна к) сбръчкосана, спаружена черна стафида л) злобна и завистлива кучка м) отмъстителна мъстия н) парясница..... УФ, няма място...ъ, ь , ю, ...я) ... CV.....Язе съм от с.Караджово и съм професионална курва, мУтреса- ПРОСТИТУТКА! И тъпа, ама много тъпа! КОЙ Е ОТГОВОРА?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оф !
Преди 1 година
-5
Каква звезда е тая мърла на БТВ? Сигурно е единственото цигане без обрзование в историята, която се впряга да срича разни неразбираеми неща на екрана. Аман вече от този грозен, смешен гном
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ей, трагедио! Мис недоклатена "оФца"
Преди 1 година
-29
Яж хуй, "оФцо"! Клоун! Още ли дишаш, мумио???? Ужас! Явно нямаш намерение да се спреш и да ни спестиш плиткоумните си разсъждения! Жалка пикличке, пий си хапчето и се омитай от тук!
"Умницата" тя ахахаххаахахахах
Преди 1 година
-32
Ти ли ще говориш за образование, неграмотно лайно такова! Пише се "образование", "драга" малоумнице! Да не се хващам само за второто идиотско изречение от тъпият ти коментар - ..Сигурно е единственото ЦИГАНЕ без обрзование в историята , КОЯТО се впряга...." Ахахахаххаха да ти имам образованието и граматическите познания:)))))) Куха, неграмотна и злобна дрисла!
До истерясалата патка, нацвъкала последните 2 коментара
Преди 1 година
-2
Патко истерясала, много си тъпа! Луда истеричка, реагираша ненормално. Тъпата оФца си ти, щото си много тъпа, за да разбереш, че въпросната грешка на тоя/тая дето е писала е от недоглеждане, а не от незнание. Много се палиш. Спермолето злобна, ти ли си ма?
до тази с оФцата
Преди 1 година
-1
Ало, куха лейко не ми взимай израза " оФца". И не се прави на това, което не си. За какви граматически правила правиш забележка в горните коментари на хората?Точно ти! Тъпунгер, лишен от логика ! И стига изписва лекарства на хората, стана пословична в този сайт още с Ксанакса. Ти си толкова прозрачна ,че няма как да те сбъркачовек . Елементарна и с беден речник не се усещаш как използваш чужди мисли и фрази , но редовните посетители в този сайт те надушват на момента. Не веднъж съм те засичала. И понеже си на интелектуално ниво Курволета, и сте си лика прилика и в изказ, и етика, и в култура и без чувство за реална самооценка...,.и мога да изброя още куп други неща. Няма толкова лимит тук. Точно ти си тръгнала да съдиш и да правиш квалификации на хората коментиращи в този сайт при това нищо не засягащи теб лично. Това какво ти говори? Тъпа, дърта, куха лейка! Нещастница! И болният мозък си ти!
Хусхус
Преди 1 година
-2
Куроволетке, сама ли си пишеш коментарите? "Явно нямаш намерение да се спреш и да ни спестиш плиткоумните си разсъждения! Жалка пикличке, пий си хапчето и се омитай от тук!" Явно знаеш и виждаш кой ти пише все едни готини коментари, а? Колко си ЖАЛКА, ЖАЛКА, ЖАЛКА
Хо Хо Хо
Преди 1 година
-14
И от къде знаете, че съм жена? Умници! Със сигурност имам по-високо образование от вашето ;) Злобни, истерясали курви
ОООООООООО АЙ СИКТЕР ВЕЧЕ
Преди 1 година
-4
ОООООО, АМАН ОТ ТАЗИ МРЪНКАЩА И ВЕЧНО НЕДОВОЛНА ЖЕНА, НА КОЯТО ВСЕ НЯКОЙ И КРИВ. ДО ОНЗИ ДЕН АЛИСИЯ И ПРАВЕЛА МАГИИ, ВЧЕРА АЗИС, ВСЕ НЯКОЙ И СЕ ПОДИГРАВА, ВСЯ НЯКОЙ И ЗАВИЖДА АБЕ АРЕ ВЗЕМИ СЕ СЕТИ БЕ ЖЕНА, СТАВАШ НЕ САМО ДОСАДНА НО И СМЕШНА. И КАКВО СЕ ОБЯСНЯВА ..БИЛИ НЕ СЕ ОБИЧАЛИ И БЛЯ-БЛЯ, БАХТИ И ЖЕНАТА БЕЗ САМОЧУВСТВИЕ. ДРЕМЕ МУ Н АНЯКОЙ КОЙ ТЕ ОБИЧА ИЛИ НЕ, ПО СТРАННО ЩЕ Е АКО ПОКАЖЕШ КОЙ ТЕ ХАРЕСВА. МИ СМЕШНА СИ ТВА Е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ех
Преди 1 година
-4
Кой ли не и се подиграва на пишман водещЪта и кой изобщо я обича, не само Мария Силвестър, голям смях е особено диалектЪ с който говори, движенията тип регулировчик, не се научи как да се държи пред камера тази мома от Караджово.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени