Мария Силвестър забива пръст на Николета

https://hotarena.net/az-jenata/mariia-silvestar-zabiva-prast-na-nikoleta HotArena.net
Мария Силвестър забива пръст на Николета

Колежките от Би Ти Ви Мария Силвестър и Николета Лозанова особено не се обичат. Това стана ясно и в първия лайф на „България търси талант”, научи HotArena.



Водещата на шоуто за таланти не пропусна да си направи не особено забавна шега с колежката си, която изглеждаше повече като подигравка в очите на зрителите.



Силвестър реши да имитира характерните движения на НиколетаЛозанова, които използва пред камерите звездата на Би Ти Ви, пише „Шоу”. Но не й се получи изобщо.



Познатия жест с движението на ръката, за да се появи в кадър поредния репортаж, който тв водещата на \"Папараци\" използва, стана повод за присмех.



„Добре че не съм Николета”, коментирала още Мария Силвестър.

13 Коментара

ех

преди 7 години

Кой ли не и се подиграва на пишман водещЪта и кой изобщо я обича, не само Мария Силвестър, голям смях е особено диалектЪ с който говори, движенията тип регулировчик, не се научи как да се държи пред камера тази мома от Караджово.

Коментирай

ОООООООООО АЙ СИКТЕР ВЕЧЕ

преди 7 години

ОООООО, АМАН ОТ ТАЗИ МРЪНКАЩА И ВЕЧНО НЕДОВОЛНА ЖЕНА, НА КОЯТО ВСЕ НЯКОЙ И КРИВ. ДО ОНЗИ ДЕН АЛИСИЯ И ПРАВЕЛА МАГИИ, ВЧЕРА АЗИС, ВСЕ НЯКОЙ И СЕ ПОДИГРАВА, ВСЯ НЯКОЙ И ЗАВИЖДА АБЕ АРЕ ВЗЕМИ СЕ СЕТИ БЕ ЖЕНА, СТАВАШ НЕ САМО ДОСАДНА НО И СМЕШНА. И КАКВО СЕ ОБЯСНЯВА ..БИЛИ НЕ СЕ ОБИЧАЛИ И БЛЯ-БЛЯ, БАХТИ И ЖЕНАТА БЕЗ САМОЧУВСТВИЕ. ДРЕМЕ МУ Н АНЯКОЙ КОЙ ТЕ ОБИЧА ИЛИ НЕ, ПО СТРАННО ЩЕ Е АКО ПОКАЖЕШ КОЙ ТЕ ХАРЕСВА. МИ СМЕШНА СИ ТВА Е.

Коментирай

Оф !

преди 7 години

Каква звезда е тая мърла на БТВ? Сигурно е единственото цигане без обрзование в историята, която се впряга да срича разни неразбираеми неща на екрана. Аман вече от този грозен, смешен гном

Коментирай

Ей, трагедио! Мис недоклатена "оФца"

преди 7 години

Яж хуй, "оФцо"! Клоун! Още ли дишаш, мумио???? Ужас! Явно нямаш намерение да се спреш и да ни спестиш плиткоумните си разсъждения! Жалка пикличке, пий си хапчето и се омитай от тук!

Коментирай

"Умницата" тя ахахаххаахахахах

преди 7 години

Ти ли ще говориш за образование, неграмотно лайно такова! Пише се "образование", "драга" малоумнице! Да не се хващам само за второто идиотско изречение от тъпият ти коментар - ..Сигурно е единственото ЦИГАНЕ без обрзование в историята , КОЯТО се впряга...." Ахахахаххаха да ти имам образованието и граматическите познания:)))))) Куха, неграмотна и злобна дрисла!

Коментирай

До истерясалата патка, нацвъкала последните 2 коментара

преди 7 години

Патко истерясала, много си тъпа! Луда истеричка, реагираша ненормално. Тъпата оФца си ти, щото си много тъпа, за да разбереш, че въпросната грешка на тоя/тая дето е писала е от недоглеждане, а не от незнание. Много се палиш. Спермолето злобна, ти ли си ма?

Коментирай

до тази с оФцата

преди 7 години

Ало, куха лейко не ми взимай израза " оФца". И не се прави на това, което не си. За какви граматически правила правиш забележка в горните коментари на хората?Точно ти! Тъпунгер, лишен от логика ! И стига изписва лекарства на хората, стана пословична в този сайт още с Ксанакса. Ти си толкова прозрачна ,че няма как да те сбъркачовек . Елементарна и с беден речник не се усещаш как използваш чужди мисли и фрази , но редовните посетители в този сайт те надушват на момента. Не веднъж съм те засичала. И понеже си на интелектуално ниво Курволета, и сте си лика прилика и в изказ, и етика, и в култура и без чувство за реална самооценка...,.и мога да изброя още куп други неща. Няма толкова лимит тук. Точно ти си тръгнала да съдиш и да правиш квалификации на хората коментиращи в този сайт при това нищо не засягащи теб лично. Това какво ти говори? Тъпа, дърта, куха лейка! Нещастница! И болният мозък си ти!

Коментирай

питам

преди 7 години

Неграмотна, тъпа, без образование, с ниска култура и възпитание и умопомрачително злобна с извънземно самочувствие без никакво покритие - Що е то? - възможни отговори а) Курволета б) Минета в) Свиркулета г) Парцалета д) Гъзолета е) късокрак миндил ж) изкуствен крокодил з) раздрънкана каруца и) помийна яма й) мумията заразна к) сбръчкосана, спаружена черна стафида л) злобна и завистлива кучка м) отмъстителна мъстия н) парясница..... УФ, няма място...ъ, ь , ю, ...я) ... CV.....Язе съм от с.Караджово и съм професионална курва, мУтреса- ПРОСТИТУТКА! И тъпа, ама много тъпа! КОЙ Е ОТГОВОРА?

Коментирай

Хусхус

преди 7 години

Куроволетке, сама ли си пишеш коментарите? "Явно нямаш намерение да се спреш и да ни спестиш плиткоумните си разсъждения! Жалка пикличке, пий си хапчето и се омитай от тук!" Явно знаеш и виждаш кой ти пише все едни готини коментари, а? Колко си ЖАЛКА, ЖАЛКА, ЖАЛКА

Коментирай

Хо Хо Хо

преди 7 години

И от къде знаете, че съм жена? Умници! Със сигурност имам по-високо образование от вашето ;) Злобни, истерясали курви

Коментирай

пълна идиотщина

преди 7 години

Това само в България може да се случи.. Необразована, без диплом и практика по специалността, неграмотна , тъпа проститутка да я сложат за водеща в ТВ предаване. Само в България! Смятайте до къде е стигнал прогреса и какви хора дърпат конците по места.

Коментирай

преди 7 години

Вие сте наясно със кадровата ситуация в 40-50 европейски държави, браво! Голям експерт си. За сведение само, проститутка не е българска дума, и ние нямаме такава в езика си. Защото не е имало съответното явление, допреди век всъщност.

Коментирай

Симона

преди 7 години

klozeta може ли да каже думата папараци без да пелтечи??

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.