Мария страда от натрапчиво чувство за безпокойство (Защо изгуби съня си)

3044
03 Февруари 2016, 17:00


Мария публично призна, че е изгубила съня си, дочу HotArena.

Певицата страда от натрапчиво чувство за безпокойство, което не й дава мира, ожали се тя пред медиите. Първите й проблеми започнали още преди години, когато станала майка, пише "Всеки ден".

Тогава се успокоявала, че щом детето порасне, нещата ще се оправят. Но с времето ставало все по-зле. Мария непрекъснато се притеснявала за дъщеря си Марая. Детето не давало много поводи за тревоги, но загрижената майка сама си ги измисляла.

Тя се стряскала, че може да се разболее, да развали оценките си в училище, да направи някой гаф пред заварения си баща Добромир Гущеров и хиляди други неща. В момента певицата спяла само по два-три часа на ден и се притеснявала, че нещата ще се влошат още повече, когато има второ дете. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
Хайде и тази на психиатър, като другата певачка... да не остане по-назад :) Аз имам три малки хлапета, бачкам здравата (и мъж ми също), пък спя чудесно, нищо че съм по-дърта от нея и като такава по би ми прилягало да се шашкам. Коментар 1 е много точен. Марче, не се крий зад детето :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
преди 2 години
0
Мария е единствената майка която се притеснява за детето си !Не е ли нагло да ни натрапва проблемите си на фона на безработицата , немотията ,наркоманията .....Или целта на инфото е "богатите също плачат " ? Ако и трябва реален повод за притеснение да погледне снимката си по горе. Има върху какво да помисли.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хиндо
преди 2 години
0
Всички бръмчалки, които са хванали бога за шлифера, ги е страх да не изпуснат богатите мъже. От там им идват страховете и неврозите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
Много точно казано! :)))))


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени