Мария в супер лична изповед: На 35-съм изпълнила най-важната си мисия - да бъда майка, съпруга и певица! Клюките ме мотивират и винаги съм с розовите очила

https://hotarena.net/laifstail/mariia-v-super-lichna-izpoved-na-35-sam-izpalnila-nai-vajnata-si-misiia-da-bada-maika-sapruga-i-pevica-kliukite-me-motivirat-i-vinagi-sam-s-rozovite-ochila HotArena.net
Мария в супер лична изповед: На 35-съм изпълнила най-важната си мисия - да бъда майка, съпруга и певица! Клюките ме мотивират и винаги съм с розовите очила
На 13 януари фолк дивата Мария чукна 35 години. В откровено интервю за Love Style тя споделя, че се чувства страхотно и се чувства удовлетворена от постигнатото в кариерата и личния живот.

Певицата не вярва във фаталността на числото 13. „ Каквото и да направя на този ден ми се увенчава с успех. Някой като си изкълчи крака на 13-и казва, че му е фатален ден, но това може да му се случи и на 5-и. Освен това винаги съм с розовите очила, каквото и да ми се случи“.

„Ако трябва да си направя равносметка като майка, съпруга и певица, ще кажа, че за тази възраст съм изпълнила най-важното като мисия. Имам дъщеря на 8 години, омъжена съм за прекрасен човек, радвам се на професионални успехи... Чувствам се горда от постигнатото. Всичко това ме прави щастлива. Рождения си ден Мария е празнувала в тесен кръг с любими хора, а на следващия ден на участие в клуб „Мегами“ е представила новия клип на песента „Да ти дам ли малко“. Парче, което феновете са очаквали отдавна и което се радва на небивал интерес в интернет.

Мария подминава с пренебрежение и смях въпроса за клюките около семейния й живот.

За наградите на \"Планета\" Мария казва:

„Миналата година получих първата си сериозна награда и това ме мотивира да работя още повече. Резултатите се видяха през 2016-а. Сега не знам какво да очаквам. Аз получих най-голямата награда – любовта на хората. Те ми показаха къде е моята позиция и ме направиха истински щастлива. Затова слагам ръка на сърцето и казвам, че няма значение каква награда ще получа“.

Мария на този етап не смята да записва нов дует с дъщеря си, но е обещала на Марая, която е на осем и половина, да запише самостоятелно парче. Това обаче ще стане само ако има отлични оценки в училище, отсича звездата.

10 Коментара

хехе

преди 7 години

Умря циганката, където я хвалеше. Няма друга певица, която самичка толкова да се хвали и да се самоизтъква, като Мимето. При нея все всичко е 6, всичко е супер, тя е най-успешната, най-обичаната, най-реализираната като (а това й е любимата фраза) "майка, певица и жена" или "майка, певица и съпруга". Много е успешна, ама последната й песен вече две седмици е в нета и има едва около 200 хиляди гледания, което за толкова години на сцена, направо не е нищо. Другите изпълнители на Пайнер масово правят по средно 6-8 милиона гледания на песен, ама тя е "най-успешната и най-обичаната" с некви кирливи 200 хиляди. Ама добре, че тя си вярва де...

Коментирай

Diana

преди 7 години

ja go duhajte zavisnici mrasni tia e tova koeto vie ne ste

Коментирай

до "Диана"

преди 7 години

Отварачка, ти ли си?

Коментирай

dddd

преди 7 години

Хахаха,искрено се забавлявам с коментарите на Diana...Под всяка статия това същество не стига,че пише неграмотно,ами и все простотии...Дидее,излагаш се момее...,ахаха

Коментирай

побързай,Марче

преди 7 години

...''майка и съпруга''- да,но отдавна четем,че ще направи всичко възможно,дори и с намеса на медицината,за да дари с наследник уж любимия си втори съпруг,а нищо такова не се случва! Нека да не бъде егоистка,а да помисли и за мъжа до себе си,че няма вечно да я чака!

Коментирай

Mhm

преди 7 години

Мисля щ, че в нито едно от посочените не си успешна. Истината е, че по-голямата част от хората не те харесват.

Коментирай

Вики

преди 7 години

Сама се хвали.Аз също не смятам,че е много успешна в нито едно от изброените от нея неща.Ако толкова обичаше съпруга си щеше да направи всичко възможно и през Ада щеше да мине да му роди дете дори две деца.Тя просто е егоист и мисли само за собствената си "кариера".Която само тя си въобразява че е във възход.На детето си слага очна линия от 8 годишна на това ли може да я научи само..

Коментирай

ш

преди 7 години

Толкова долен коментар, че повече няма накъде! Като не можеш да имаш деца, не ев въпрос на воля и на това да си го поставиш ти за цел и ХОП - става! Пожелавам ти и ти така някой ден да не можеш да имаш дете и хората да те плюят, че е твоя вина, че не си си го поставила за цел. За другото съм съгласна, че най-вероятно бракът не е кой знае какво и едва ли го обича като мъж - с желание и страст. Може да го обича като баща, като човек, който се грижи за нея и семейството й.. Все пак когато някой те третира добре и ти дава всичко и те обгрижва, е нормално да го заобичаш от благодарност поне, но не мисля, че нещата отиват по-далеч в това прехвалено семейство. И "СУПЕР ЛИЧНА ИЗПОВЕД" означава да СПОДЕЛИШ нещо, което е трудно да споделяне, което досега не си казвал... А тук нищо ново не виждаме и не чуваме - отново все същото: колко е перфектно всичко, колко съвършен брак имала, каква успешна кариера... Кое му е "ИЗПОВЕДНИЧЕСКОТО" на това фукане? И кое му е по-"ЛИЧНОТО" от всяко друго нейно интервю? Тези сме ги слушали и слушали... години наред вече.

Коментирай

Вики

преди 7 години

Имам си дете.А ти не обяснявай кое е долно и кое не...

Коментирай

Diana

преди 7 години

haide obori me negramotnk ili negramotnice vie ste tuk samo da sipite zloba i zla4

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.