Мария за трудностите след раздялата със съпруга й: Продадох си бижутата, нямах една стотинка! Работя единствено за образованието на Марая (Цялата изповед)

https://hotarena.net/pod-pricel/mariia-za-trudnostite-sled-razdialata-sas-sapruga-i-prodadoh-si-bijutata-niamah-edna-stotinka-rabotia-edinstveno-za-obrazovanieto-na-maraia HotArena.net
Мария за трудностите след раздялата със съпруга й: Продадох си бижутата, нямах една стотинка! Работя единствено за образованието на Марая (Цялата изповед)

Част от съквартирантите във „ВИП Брадър“ не разбраха благотворителния жест, който фолк певицата Мария направи преди няколко вечери. Някои приеха постъпката й за користна - че брюнетката е целяла да парадира с финансовите си възможности, а не толкова да помогне на хора в нужда. Това заболя изпълнителката от „Пайнер“, която обясни няколко пъти, че го прави, за да даде пример на дъщеря си и се наложи да обясни пред Ваня Щерева и Цуни, както и пред зрителите на реалити формата, през какво всъщност е преминала през последната една година, след което стана ясно, че последното нещо, което е искала да покаже с постъпката си, е да парадира с пари... Ето цялата изповед на миньончето, разказана с навлажнени очи:

 

3 години крака ми не стъпи в клуб. Една стотинка не съм изкарала... Хората си накупиха жилища – за тях, за децата си... Моето жилище е на кредит. И баща му ми каза: „Мария, ти ако един ден решиш, че не искаш да си с Християн, не можеш да обвиниш мен“. И като тръгнахме да се разделяме, първо се обадих на баща му. Никога никъде не съм го споделяла, освен майка ми – тя го знае, и му казвам: „Добри, аз работя с тази кола, возя си детето, не ми я взимай... поне колата“. Или да ми бяха купили някоя по-евтина... Човек, аз съм си продала бижутата на безценица, събрах си ги в една торба... (Кръсти се). Имах 100 лева в чантата и не знаех утре как ще тръгна с детето ми където и да е... Апартаментът ми е на кредит, нямам кола... Нямах една стотинка като се разделих с Християн. Само заплахи, само обиди – денонощно. През времето, когато бях сама, се чудих как ще й плащам училището. Дъщеря ми е всичко за мен. Аз съм влизала в супермаркета и съм си правила сметка какво купувам...

 

Когато първият път се разделих с Християн, моето дете легна, обърна се на другата страна... Бяхме в малкия апартамент, никога няма да го забравя... И ме попита: „Кога ще си отидем вкъщи?“. И аз й викам: „Ти нямаш друго вкъщи. Имаш това вкъщи... Тя си мисли, че нейното вкъщи е в Бояна... Ставам сутринта, а тя си е изгризала ноктите до кожа и ми вика: „Искам да чуя Хриси“. Заклевам се ако това не е така. Той не я потърси нито веднъж, а за рождения ден не й изпрати дори един балон. Единственото, което чух в тая една година, е какъв съм боклук, каква курва съм, какво ще ми се случи и какво няма да ми се случи. И да те питам аз – като отида в нейното училище как да си вдигна носа нагоре? Защото всеки си има мъж и всеки си има човек, който го подкрепя... А тя догодина пак ще е в това училище, а аз това решение го взех докато бях с Християн. И баща му ме подкрепяше, всички ме подкрепяха... А сега, преди една година, слязох от колата, никой не разговаря с мен, още нямам дори развод, защото той не иска да ми даде развод докато не го махна като задлъжник по моя кредит...

 

Всеки път, когато поемам риска да бъда с един мъж... А аз вярвам в това, че като се хвана с някой, оставам с него до края на живота си. В един момент човек – оставаш на пътя с един ангел, който какво да го правиш? Аз не искам нито да й купувам скъпи дрехи, нито да я возя в най-скъпата кола, но съм поела ангажимент към нейното образование и ще го изкарам докрай... Моите пари са ориентирани единствено и само към това... Аз си нося моето достойнство, не егото... И ако не беше този човек, който е до мен, аз не знаех какво щях да правя... Мислех всякакви схеми, всичко си продадох... Нито искам да нося диаманти, нито... Просто... Това е моята история...“.




52 Коментара

blqk

преди 6 години

Tupa kurva.Tova dete si ima biologichen bashta,kvo se pravi taq ovca.

Коментирай

Мара долното

преди 6 години

Още преди да сключиш брак с Гущеров започна да обикаляш кръчмите! А тези бижута, които си продала кой ти ги е купил? Да не са наследство от долната ти майка случайно? Хаааа! А през 5-6 години, докато беше с него, той не гледа ли детето ти, теб, майка ти и сестра ти? И не беше ли ти тази, която излезе и каза "спирам с участията, за да отеделя време за семейство"?! Ти шизофреничка ли си Мария? Или толкова много лъжеш, че не си помниш лъжите вече??!! И да не забравяме как говори и за предния си мъж! как толкова добра и читава жена, която уж има морал и не си отваря краката навсякъде, където може да намаже, как такава жена все я гонят и плюят?! От толкова преструвки през годините май си си повярвала, че ставаш за актриса, но ставаш само за цирка! Никой не е длъжен да ти дава нищо, неблагодарнице!!! Поне мълчи,вместо да нахалстваш! Ти достатъчно си взела, а и кой знае и колко си си прибрала настрана , докато си била в "златна клетка"!

Коментирай

eee

преди 6 години

в последните години Мария ме разочарова с поведението си....то не бяха демонстрации на висок стандарт,то не бяха почивки ,то какво ли не беше... това е редовният номер на всички жени от нейния тип....рев ,колко са зле ,емоционални изповеди.....и просто да те накарат да ги съжаляваш!еми много добре те си знаят с кого се хващат,какво получават и каква цена трябва да платят....

Коментирай

preporuka

преди 6 години

Maria, tova se sluchva s vsichki jeni, koito se prodavat za pari. Tova dete ne e na Hristian, ot kade na kade da ti kupuvat kola ili plashtat uchilisteto. Edna jena trqbva da raboti i vadi pari sama, za da moje da ne izpada v takiva situacii. Na sila nikoi ne moje da te sprq ot uchastiq. Ti qvno si bila omajena za parite mu, a travrish, che si dama. Davash losh primer na dashterq ti. Inache uspeh ti jelaq.

Коментирай

Варна

преди 6 години

Да се смееш ли или да плачеш. В интервютата които дава много обича да дразни и да и завиждат. Но кому е нужно това? Прецаква само себе си и не го осъзнава.Да имаш здраво и право дете и да го караш да живее в измислен свят със своите комплекси е грехота. Тя не иска да живее нормален живот , а много ухилен . И най важно ПОКАЗЕН ! Безплатен обяд няма. И докато снощи и слушах изповедта пак разчита на някой с пари! ЗАЩО БЕ МАРИЯ? Всеки отговорен родител иска най-добрите доброто за детето си ! Но не на всяка цена. Имай морал и достойнство!!!!!!!!

Коментирай

hi

преди 6 години

Bravo Varna, mnogo smislen i sadarjatelen komentar. Kazano tochno na mqsto. Respekt!

Коментирай

Ива

преди 6 години

Ако е вярно,мога да кажа само, че е мн тъпа. Цял живот си в шоу бизнеса, постоянно разчиташ на богати мъже и накрая да нямаш един лев зад гърба си .... трябва да си мега зле.

Коментирай

ХАХАХАХ

преди 6 години

ДОБРЕ БЕ НАЛИ Е МНОГО ЗЛЕ - ЖИЛИЩЕ В ЛОЗЕНЕЦ, МЕРЦЕДЕС КАРА ДОРИ ДА Е НА КРЕДИТ, НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, ЧЕ Е МНОГО ПО-СКЪП ОТ ПО-ОБИКНОВЕНА КОЛА.ВАДИ 3000 ЕЙ ТАКА , ПОНЕЖЕ Е МНОГО ЗАКЪСАЛА И НЯМАЛА 100 ЛЕВА, ПУСКАШЕ СНИМКИ ОТ ПАРИЖ ОТ РИЦ (СЪВСЕМ ЕВТИН ХОТЕЛ РАЗБИРА СЕ) ПОСЛЕ БЕДНА БИЛА.ЗАЩО ПРОСТО НЕ ГО ДУХА? ХОРАТА КОИТО СА ИСТИНСКИ ЗЛЕ НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ, А ТАЯ МАЙ СА И МАЛКО ПАРИТЕ, МИЛИОНИ И ТРЯБВАТ ЗА ДА СЕ ЧУВСТВА ДОБРЕ.ШИБАНА МАТЕРИАЛИСТКА, НЕ ТИ МИНА НОМЕРА С МИЛИОНЕРЧЕТО И СЕГА РЕВЕШ.ТАКА Е КАТО СЕ ПРОДАВАШ, ПОЛЗВАТ ТЕ ЗА МАЛКО И ПОСЛЕ ЧАО.

Коментирай

Варна

преди 6 години

Ума ми не го побира при толкова пари минали през ръцете и да се оплакваш че си била "само със 100 лв" . Явно това за нея е голямо падение. Миме не знаеш какво е да нямаш на детето си да купиш хляб. И не ти го пожелавам. Ако четеш коментарите, вземи си поука ,някои от тях са поучителни стига да го проумееш, а не да се гордееш. Пожелавам ти късмет в живота, той е най важен!!!!!! Защото на Титаник били богати и здрави , но нямали късмет и се удавили! И не изисквай много от живота ! На всички е дадено по равно! За едни по рано, за други по късно!

Коментирай

Мама

преди 6 години

Как не я е срам......познавам бившият и ...чудесен човек но гя искаше още и още.....учеше дегето да казва тати на Хриси за да свъква повече при жив баща...егати лъжкинята.....защо не каза как я хванаха ....а реве пред хората.....ужас

Коментирай

$$

преди 6 години

Направо се разплаках на лъжите. Има ли представа кога какво говори и как лъже.Останала без стотинка, така остават жените,които са издържани от мъже,т.е метресите.Какво иска за детето,то си има баща,който също и би дузпата.Да не реве,нали. парадираше със скъпи круизи,маркови дрехи. Да хваща микрофона,да се разсъблича и да прави пачки за Пайнера има балами да и дават бакшиши.Много бързо намери човек до себе си,ама не се знае колко ще я изтърпи.

Коментирай

Dally

преди 6 години

Меркантилна, нечовешки алчна за слава и пари арогантна развратница играе бездарно театро. Точно тя, която гледа на мъжете като на плячка, се представя за жертва! Сълзички и нощен притаен шепот, изповед като за пред камерите. Истината приема всякакви формати, според изгодата . Сериозно ли вярва, че ще трогне хората които реално живеят трудно, или имат семейна криза на чувствата с този текст под (забележете) снимка от хотел Риц ! И Ваня Щерева дето не понася чалгата я дърди за ръчичка! Сценарият е писан без уважение към зрителите .

Коментирай

ужас

преди 6 години

трябва да и забранят алкохола на тази,само се излага.и как така става тази работа,разделя се с християн пък звъни на баща му да го моли да й оставят колата,луда жена.много меркантилна.първеню което е живяло мизерно като малка и сега е готова на всичко за да има пари и е голяма радост и парадиране.отвратителна чалга утрепка.

Коментирай

Fakti

преди 6 години

За съжаление всеки може да изпадне в подобна ситуация, да се озовеш сам с дете , а биологичният баща на това дете да не се имтересува и тн , жени, които са си били в къщи преди. Има хиляди такива грозни случаи... но въпросната Мария ако преди да спре участията е нямала никакви спестявания , както се хвали че е пеела пивече от 15 години- то значи си прекалено куха , а това да скачаш като пеперуда от к.р на к.р с цел "спиндорство" и да отглеждаш дъщеря си по този начин е меко казано отвратително. Работеща жена - хвалеща се с много участия . Мария , твоят бивш съпруг не ти е длъжен да ти исравя кола, апартамент и прочие. Защо не обясниш за биологичният баща на дъщеря ти ? Защо не потърсиш от него за училищните такси ? С кой акъл си теъгнала ит бивш съоруг нямащ нищо общо с дъщеря ти оари и коли да ти оставят?!?! Отвратително същество си

Коментирай

Но комент

преди 6 години

Отварачке за какво достойнство говориш ти , след като си стигнала до там че да молиш да ти оставят колата след раздялата ?!?!?! Леле и това доживяхме да гледам к. Рва как се жалва, че си е продала подаръците- диамантени бижута и е просила кола ... ужасно добиче живяло в зверска мизерия , за да е толкова меркантилен и дори в прав твкст да каже, че пак е намерила някой, че ако не е той какво шяла да прави... сбъркана психика , тъжна и пропаднала работа

Коментирай

бс

преди 6 години

хората няма кво да реват, тя ревнала, че няма скъпа кола и пари за елитно училище, смешница и курва

Коментирай

@

преди 6 години

Суичър за 2000,снимки от Париж,рожден ден на дъщерята със заря,клип от Италия,Маро,кого лъжеш?Намери пак чичко-паричко това е истината, ти си държанка,която иска още и още.Стига сълзи и сополи и от Вип Брадър ще ти платят,е загуби стандарта с който живееше при Мечо, ама да си си налягала парцалите.Не спекулирай с детето,то си има баща,който не можа да задържиш.

Коментирай

Хаха

преди 6 години

Тя иска да каже,че няма пари да живее по начина,по който иска.....Аз не мога да разбера как има толкова скъпи дрехи и чанти,а лично съм виждала че няма нито една дреха менте и всичко това се равнява на сумата на един апартамент,а нейния апартамент е на кредит...??? Знаете ли,че таксата в Англо-американското е 20 000 лв. На година дъщеря и ходи само с маркови дрехи...Има си кола много хубаво,макар и на кредит...Има възможност да си я плаща и пак мрънка..Мария е много хитра жена и е заделила доста пари от Гущеров за 5 години...Това,че реве по телевизията,че е имала 100лв.едва ли някой и вярва

Коментирай

Gugu

преди 6 години

Свинаря има много повече пари от Гущеров..Мария при Гала каза,че е готова за второ дете от новия си,а новия и 60 годишен дядо,който спонсорира 5-6 обикновенни моделки..спал с Анелия,Николета и коя ли още не...Колко трябва да си отчаян да вържеш един дядка и да си готова за дете...

Коментирай

KURVA

преди 6 години

МАРЧЕ, ВЗЕМИ ЕДНО ОГЛЕДАЛО И СЕ ОГЛЕДАЙ ХУБАВО, РАЗГЛЕДАЙ И СНИМКИТЕ СИ - ЗА КАКВО ДОСТОЙНСТВО ПРЕТЕНДИРАШ - БОКЛУК

Коментирай

ani

преди 6 години

ami,Maro,koi kakvoto si nadrobi! I dvamata te izhvarliha bez pari?Ama kak taka I dva mata lo6i,pak ti-sveta voda nenapita?

Коментирай

Надя

преди 6 години

Никога не е била без пари .Не е имала и тежко детство .Майка и винаги е имала най богатите любовници и ти не един и е цоцала с пълна уста .Всички знаят това .Не зная защо лъже да я съжаляват ли .Винаги е имала богати и то много богати мъже .Личния пример на майка и .Тя Мария го следва .

Коментирай

И като певица си нула

преди 6 години

Как др голкпевици изкарват луди пари и сами постигат висок стандарт , да като се появи някой паричко е бонус , но могат и сами... какво да кажем за Азис, Глория , Анелия??!?!??? А ти Маро от пеене си аут , и както си го каза в прав текст ако не е някой до тебе си умряла... цял живот държанка , жалка работа... държанка за маркови парцали , гнус

Коментирай

К.П.

преди 6 години

Това е най-долната певица от Пайнер във ВИП БРАДЪР.И. Преслава и Емануела, Райна Коцето,бяха позитивно настроени и печелеха симпатиите на зрителите.Десислава също се представи много добре.А ттова тъпо,заядливо,човече дето един мъж не може да задържи,само продава фасони.Разбира се, че е държанка,сега какво иска стандарта с който е живяла при Мечо,на същото учи и дъщерята и тя иска в къщата вБояна.Само,че стандарта е за жени с поведение на дама,не като нея заядлива и проста.

Коментирай

Оги

преди 6 години

Много грозни устни

Коментирай

Denn

преди 6 години

Жалка проститутка. Голяма любов беше мечо и мими. Аз си спомням как обясняваше по тв, че не се е качвала на метро. И какво мило семейство имс Християн. Всеки случай е по- умен. Поупотребил е в две- три пози. Тя е тренирала да му се хсресва, а той явно толкова му е пукало за нея, за да изглежда така. ЗА ТОВА МОМИЧЕТА, УЧЕТЕ, ЗА ДА СПИТЕ, С КОГОТО ИСКАТЕ, А НЕ С КОГОТО ТРЯБВА, ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ

Коментирай

Валерия

преди 6 години

НАЙ-голямата ИЗЛАГАЦИЯ в историята на ВИП и Биг Брадър ! Успя да стигне дъното, при това най-дълбокото !!! По-ниско от това, няма накъде . Отврат и погнуса !

Коментирай

Gorkata

преди 6 години

Tazi e dolna grozna zlobna pachavra i zavistliva na vsichkoto ot gore zavijda na Megz gaz pikae ot momicheto che si izkarva parite po normalen nachin Mara e dolna mastiq papchasala cherna kompleksarka

Коментирай

gosho

преди 6 години

Каква мръсница.До онзи ден се снимаше в Париш в хотел за 4 бона нощувката и цяло лято на Съни и нямала пари като лъжеш поне го прави качествено.Всички знаем как си изкарваш парите от мъжете,мръсницо !

Коментирай

vb

преди 6 години

izglejdashe, 4e osven qvor baharov po-golqmo dano ne moje da ima vav vip brother, no eto, 4e se poqvi NAI-GOLQMATA PROSTITUTKA MARA

Коментирай

Оги,

преди 6 години

Не само устните, грозно се държи, провинциално, помиарски и едва се владее защото има нахалството да се самонарича дама, обаче вътрешно се тресе от злоба, тя би унищожила всеки по пътя си . Ужасно е да се гледа как точно тя демонстрира презрение, това презряно същество.

Коментирай

UJAS

преди 6 години

Az AKO SAM NA MYASTOTO NA GUSHTEROV SHTE YA SADYA ZA OBIDA....A DETETO ...BI BILO DOBRE BADHTATA DA GO ORIBERE PO BARZO ...EGATI PADENIETO

Коментирай

ана

преди 6 години

Мария говори за монета,в който се е изнесла.Тогава не е имала спестявания,а мъжът й явно я поддържа в неговата къща и я е оставил без нищо.Вече може би си е стъпила на краката.Много от коментиращите я плюят,но всички раздели са драма за децата и разни лични войни между възрастните водят до психически срив на всяка една от засегнатите страни.Това са уроците на живота.А щом не е останала в златната клетка явно иска друго.

Коментирай

Мара е проститутка!

преди 6 години

Маро,караш Мерцедес S Класа,шириш се в просторен апартамент,обличаш се с маркови дрешки и ходиш редовно на екскурзии в чужбина.Не те ли е срам да се жалваш,когато има хора,които гладуват и въпреки,че работят не могат да свържат двата края?!Такива като теб наистина трябва да останат без нищо за да се смирят.Статиите,че се представяш добпе в Къщата са платени публикацийки,защото ти показа що за долен боклук си.Стига се жалва,че са ти дръпнали килимчето под краката,ти сама си си дала задника под наем.

Коментирай

Garlic pasta

преди 6 години

Няма човек,който да ти вярва,защото ти не спря да качваш снимки във Фейса,с които демонстрираш охолен живот.Ти показа що за човек си с действията си-дребен и вреден,без никакви ценности.Душичката ти е зла,а ти като една надменна фръцла не си способна да надскочиш егото си.Спиш с мъже за пари,защото си бездарница и мързеливка,която не би могла да се издържа с почтен труд.Втълпила си си,че си сексапилна,но няма как джудже с недоразвид вид да е сексапилен.Дано те изгонят от къщата,защото ти си лош пример за всички подрастващи.

Коментирай

Амели

преди 6 години

Този сезон на Брадъра е сезон на послушковците.Участниците се показват като хора без собствено мнение,подлизурковци и подкрепящи аморалното поведение на проститутката Мара Отварачката.

Коментирай

Амели

преди 6 години

Този сезон на Брадъра е сезон на послушковците.Участниците се показват като хора без собствено мнение,подлизурковци и подкрепящи аморалното поведение на проститутката Мара Отварачката.

Коментирай

Поли

преди 6 години

Надута,с обезобразена уста.

Коментирай

Ivan

преди 6 години

Нали е певица,за какво се оплаква?Тя ако е бедна какво да кажат обикновените български жени?

Коментирай

Руми

преди 6 години

Беше хубава като започна да пее,но сега с тези пластики....

Коментирай

Eto

преди 6 години

Това е то народът тъп български ,седнали всички да плюят Мария , селяндурите бездарни! А че Мария даде 3000лв , тва се изгуби някъде в пумията, в крайна сметка парите ,без значение каква е тя отидоха за доброто на някой, а вие селяци не видяхте голямото , защото сте завистлив и прост народ, защото сте бедни и такива ще останете , ако продължавате да гледате малките неща ! Мегз този урод ,който е не по малка компаньонка успя да се изсере на милия жест и да го зацапа с гадния си ,завистлив и малодушен характер ! Не виждате по далече от носа си българи- тъпаци! А Мария че в устата прилича на терлик и говори като меркантилна провициалистка е вярно , както и че е надменна и неприятна , но направи добро !

Коментирай

Не

преди 6 години

Мария НЕ направи добро, а си направи самореклама. Надодът е казал : "направи добро и го хвърли в морето", но тя направи демонстрация на добро сърце, на дама, на морално превъзходство, като не пропусна мръснишки да попита: " Я да видим какво ще дадат бизнесмените защото аз съм от лекия жанр?" като чели това е тържище за наддаване! И като си казваш мнението се въздържай от квалификации.

Коментирай

Didi

преди 6 години

И кредита и плащал ,нали певиците са с огромни хонорари или се лъжа!

Коментирай

Дани

преди 6 години

Точно , защото има пари се надува.Вижда ли се в огледалото с тази уста?А тръгнала да се оплаква ,че е бедна.

Коментирай

kkk

преди 6 години

За мен Мария е много готина,има много точен и възпитан речник,има дар слово и може да борави с думите си!С каквото и да се занимава е права за Мегз,че нейните пари също не са от дрехи,то е ясно,поне едната и се разбира като говори,а другата само фълфли и интриганства,явно и в реалния живот е такава.И типично по български,като извади някой пари,се започва от къде ги имал!Ми кво ви интересува?

Коментирай

До Не

преди 6 години

Тъпа българко , завистлива и невзрачна , точно теб визирах в коментара си ! За въздържание от кфалификации се обръщай към майка си ,драга моя !

Коментирай

Такааааа...

преди 6 години

Мария може да е всякаква, не съм и фен определено, обаче този зъбат миндил какагашева , грозно, бездарно, психопатка да бъде известна- в къртицата се еба с килата маймуната смръдлива , сега иска чрез Мария да прави скандали , да си прави пр , от самото начало е така, както и с перуката, тая гнусна курва мегз килко пишки е изяла, тая жена наистина не е в ред с главата, да не говорим, че се пушеше приятелка на Мария , ей КУРувашева миндил раковски - много си евтина миличка, както к парцалите ти , но лошото е, че имаш проблем с главата, доро днес някакъв нейн човек звъня в на кафе да бръщолеви някакви неща , уж да опровергава, коя си ти ма миндил, долна въшка, която го направи и с килата само да стане известна, боклук

Коментирай

Daaa

преди 6 години

Миглена курувашева мегъзъ си прави пр на гърба на Мария, иска да създава скандали, за да е в център на вниманието, тая малоумница си тресеше въшливара ръка уж трепери на клипче, че я блъснал уж камион- болен мозък , девойчето селско ит раковски просто иска да е известно , гррр гадост и зараза

Коментирай

Авторът

преди 6 години

На последните коментари нещо не може да се набеснее да ругае . След като напълни нета с огън и жупел по адрес на всички, седни се успокой ! Ще ти се образуват бръчки, ще станеш по- грозна и от Мария и от Миглена ...,

Коментирай

Фани

преди 6 години

Професионална певица ,а един текст не научи, който се учи за половин час,пълна излагация.Размахва листa в мисията с Марги.

Коментирай

:)

преди 6 години

За Мария не знам, но за Мегз, смях се със сълзи на клипа с фибите и лепилото в косата дето ЩИПИ :)))) дето се казва - присмял се хърбел на шиъбел. Патка невероятна е "народната любимка" Мегз :)))

Коментирай

kozzz

преди 6 години

i kav zor e vidqla da lapa i da galta li

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.