Марина от „Фермата“ хвърля сутиена, за да спечели шоуто

1666
17 Ноември 2017, 22:00


Само допреди няколко дни Марина от „Фермата“ беше най-харесваният от останалите участник в риалитито по бТВ.

 

 

С приближаването към финала и голямата награда от 100 хиляди лева, отношенията в риалитито рязко ескалираха и фермерите дружно вдигнаха мерника на чеченката заради стратегиите, с които тя се опитвала да стигне до заветния край на шоуто. Да не носи сутиен и да не участва в скандали били два от основните й коза за пред участници и зрители. Най-категоричен сред конкуренцията за похватите на Марина, която вече нашумя с еротичните си клипове, се оказа Станислав.

 

 

Създаде илюзия на хората, че работи много. Играе за мъжката аудитория. На дуелите за имунитет, когато знае, че ще бъде излъчено, винаги е с боди, прилепнало. И без сутиен. Всеки мъж ще си каже виж какви цици има. След снимките отива и си слага сутиена. Това е умишлено и е всеки път“, коментира бившият полицай, по прякор Горския.

 

 

Горския се впечатлил и от непрекъснатите флиртове на Марина със зрителя.

„Тя винаги говори с думички, които отиват към секс. „Ще те шибам с пръчката, обичам да духам огъня. Ей такива дето карат мъжете да се кефят”, ядосва се Станислав.

 

 

Лагерът на младите жени също вдигна мерника на чеченката, която се смята за един от най-силовите им конкуренти. И те не гледат с добро око на прийомите, които използва хитрата чеченка, която уж много се срамуваше от еротичното си минало, но очевидно е готова на всичко, за да спечели.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени