Марина съди Иван и Андрей заради унижението с Моро

3321
05 Юни 2013, 13:52


Всяко едно телевизионно шоу гони високи рейтинги, това не е тайна за никого. В опитите да се отвее конкуренцията все по-често се залага на скандали и интриги между участниците, които да привлекат зрителя пред екрана. Специалисти в тази сфера са Иван и Андрей, на които им е в кръвта да правят сеир на чужд гръб, видя HotArena.net.

 

Дори и те обаче надминаха себе си. В снощния лайф на “Къртицата” двамата буквално изсмукаха от нищото “доказателства”, че Марина е флиртувала с Моро, мъжа от ромското семейство. Нещо повече, когато ставаше въпрос за “аферата”, с гостите от студиото се обсъждаше поведението й сякаш тя в действителност е имала някаква връзка с него.

 

Всичките опити на бургазлийката да се защити, удариха на камък. Колкото и да се опитваше да обясни, че тя е по-мек характер и заради това не е зашлевила Моро, когато я целунал по бузата, Марина си остана неразбрана, пишат от kliuki.net.

 

А Иван и Андрей с огромно удоволствие продължиха да разчепкват “любовната афера”. Двамата обаче минаха всякакви граници с измишльотините си и бургазлийката се е заканила да ги съди. Източници от екипа споделят, че Марина им е страшно бясна заради публичното унижение, на което я подложиха, намеквайки, че е възможно едва ли не тя да търси близостта на мъж като Моро. Или дори да има връзка с него.

Точно заради това е решила да им го върне като поиска компенсация заради гаврата с достойнството й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени