Марина Войкова тичала по 13 км на ден, преди да стане Мис Планет

2093
17 Септември 2016, 13:48


На 11 септември Мис България 2015 Марина Войкова бе избрана за Мис планет. Пищният финал се провежда в Грузия, а за короната се конкурират 25 момичета от цял свят, научи HotArena.

Два месеца отнема на светлооката красавица от Елин Пелин да се подготви за участието си. Всеки ден тича, изминавайки по 13 километра. Стриктно спазва съветите на приятеля си, който е запален по фитнеса и се заема да й помогне да се яви на финала с изваяна фигура. Марина разказва, че до 20-тата си година не полага особени усилия за поддържане на форма, защото няма никакви проблеми с килограмите. Не че сега има от какво да се оплаче, но заради конкурса започва да спазва и хранителен режим. Внимава кога и какво яде, но без да се вманиачава.

Трябвало да подбере доста рокли за представянето си. Предварително знаела, че ще има официални вечери, на които журито ще наблюдава всяка от участничките. За Грузия тръгва с 13 модела рокли. Конкурсът е разделен на няколко етапа.

Бях
с впечатляваща шопска носия. Обясних на 18-тленното жури с какво съм облечена, откъде произхожда и любопитни подробности, свързани с историята ни“, казва Марина.

За короната н финала Марина се изправя срещу представителката на Малайзия и короната отива в България. Сега на красавицата й предстои да сключи двугодишен договор, с който ще изпълнява ангажиментите си на Мис Планет, пише „24 часа“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени