Маринела Арабаджиева с приз Бизнес дама на годината

1647
02 Декември 2017, 15:41


Бизнес дама за 2017 година в конкурса на списание GRAZIA спечели Маринела Арабаджиева - собственик на "Виктория груп хотелс и ризортс", водеща туристическа компания в България, разполагаща с 11 хотела, категоризирани 4 и 5 звезди, над 500 ваканционни вили, тур оператор, център за професионално обучение.

От единадесет години модното списание отличава най-добрите жени в 10 категории - телевизия, интернет, общество, бизнес, музика, спорт, дизайнери, актриси, модели и послание във времето. Основният критерии по които се избират най-успешните дами са адекватността и заслугите им към обществения живот през последната година.

В конкурса бяха номинирани 59 жени, десет спечелиха титлата "Жена на годината" в различните категории.

"Мечтите са тези, които те водят напред и ти помагат да преминаваш границите. В бизнеса е важна смелост, решимост и целенасоченост, много ясно да знаеш на къде си тръгнал и какво искаш да постигнеш. Добрите резултати са плод на последователност, упорит труд и силен екип", заяви Маринела Арабаджиева.

Тя е завършила педагогика, международен туризъм и пространствен дизайн. Във всеки хотел оставя своя почерк, създава елегантна и изискана визия, защото дизайнът е нейната страст, поради което я определят като вдъхновяваща, силна и успяла жена в бизнеса.

Вече 20 г. успешно управлява хотелиерския бизнес, а от миналата година основава и сдружение "Маринела" с единствената цел да даде равен старт на децата и шанс за тяхната бъдеща реализация. Омъжена е за бизнесмена Вълчо Арабаджиев, с когото имат четири деца.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Еба мамата на Кемпински !
Преди 1 година
-1
А в Пловдив недостроения и хотел по нейн дизайн пирамиди и топки ???Кой ще я събори тази безвкусица???А хотел Маринела-Публичният дом на София ,КИЧ И ПРОСТИТУТКИ НА ДОСТЪПНА ЦЕНА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени