Мария и Рачков крили от роднините, че са гаджета (ПОДРОБНОСТИ)

2136
23 Февруари 2014, 15:00


Водещите и актьорите Мария Игнатова и Димитър Рачков крили от роднини и приятели, че са заедно, тъй като не искали да наранят бившите си половинки, научи HotArena.net от в. „Уикенд“.

 

 По онова време, някъде в началото на 2009-а, водещият на „Господари на ефира”  вече бе разведен с майката на сина си Христина, която в момента е половинка на топ продуцента Евтим Милошев.

 

Игнатова пък имаше зад гърба си две любовни несполуки – с ресторантьора Петко Димитров, от когото е синът й, и със собственика на интернет сайтове Стилиян Шишков. Пак по това време чаровната блондинка правеше първите си стъпки в шоуто за гафове до титуляра Рачков.

 

Когато Мария седна до бургазлията в студиото на „Господарите”, в светските издания почти веднага тръгнаха коментари, че двамата са се загаджили. Самите те обаче упорито отричаха и имаха основание за това.

 

„Пресата само пречеше. Дори да сме искали подсъзнателно нещо да се случи между нас, по никакъв начин не го показвахме. Беше повече натоварващо, отколкото друго”, разказвала е Мария за онова време.

 

Тя и Рачков се чувствали привлечени един от друг, но не се решавали да предприемат някакви по-сериозни действия. Причините да избягват интимно сближаване били много. От една страна били колеги и покрай съвместната им работа медиите ги „следели под лупа”, а друга – Мария все още не била скъсала съвсем с предишното си гадже. Говори се дори, че тъкмо в този период тя получила годежен пръстен от тогавашния си любовник Стилиян Шишков. Бижуто той й поднесъл два месеца преди връзката им окончателно да приключи .

 

Телевизионната блондинка винаги е отричала, че е напуснала бившия си заради Рачков. „Обстоятелствата ни разделиха”, кълнеше се тя в миналото. И изтъкваше как всеки ден се прибирала от работа по късна доба и капнала от умора. Със Стилиян почти нямали възможност да се видят.

 

Когато медиите тръбели за тайната й връзка с Рачков и помежду им действително се зараждали чувства, Мария вече съзнавала, че краят на връзката й с Шишков е неизбежен. А на вечерята у Краси Радков ситуацията по отношение на новия й колега съвсем й се изяснила.

 

Докато похапвали от печенето агне на домакина, „господарите” изведнъж почувствали, че чувствата им са взаимни и няма как повече да ги потискат. Затова малко след това се разкрили един пред друг, но запазили любовта си в тайна от колеги, приятели и роднини, защото не искали да наранят бившите си изгори. Връзката им станала обществено достояние едва на по-късен етап.

 

Днес, 5 години след началото на любовта си, Митко и Мария признават, че са имали и върхове, и спадове в отношенията си. Никога обаче не са мислели за раздяла, каквато непрекъснато им предричат някои светски наблюдатели.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени