Мария и Рачков не се понасят (Любимата двойка на България вече е в миналото)

2533
07 Ноември 2014, 14:30


Мария Игнатова и Димитър Рачков не само че вече не са заедно, но дори не могат да се понасят, узна HotArena.net.

 

Звездите, които се разделиха преди месеци, не издържат един до друг повече от 10 минути, без да се скарат или дърлят за нещо, видя в. „Всеки ден“.

 

Водещите на „Господари на ефира“, които бяха двойка години наред, не си правят труда дори да крият взаимната си неприязън и открито демонстрират, че помежду им не е останала и капка любов и симпатия.

 

Заради договорите си с Джуди Халваджиян обаче Игнатова и Рачков имат много съвместни ангажименти и проекти и се налага доста често да работят заедно и да го играят на двойка. „Преди бяха толкова сладки, допълваха се взаимно, помагаха си.

 

Сега обаче положението е съвсем различно – непрекъснато се заяждат и ако продължават с това махленско поведение, скоро никой няма да иска да ги наеме за водещи“, коментират очевидци, станали свидетели на последната проява на звездите.

 

Припомняме ви, че Мария бе основният инициатор с Митко да се разделят. На блондинката й омръзнало от постоянните претенции на комика. Актьора от месеци го тресе кризата на средната възраст и е станал направо непоносим.

 

„Откакто е в това ментално състояние, с него изобщо не може да се общува. Непрекъснато крещи, недоволен е, все някой му е крив. Никой не вини Игнатова, че го заряза и си хвана друго гадже“, коментират близки до вече бившите влюбени.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени