Мария и Силвестър в развод

3710
17 Септември 2013, 12:05


Едно от най-известните семейства в България на Мария Силвестър и Силвестър Силвестров се разпадна. Актьорът официално обяви раздялата им и заяви, че вече е свободен да го ухажват други жени, разбра HotArena.net.

 

„С Мария завинаги оставаме брат и сестра”, сподели в шеговития си стил Силвестър Силвестров. И прикани всички „засукани булки” да му звънят и да го канят на срещи–вече не било неудобно.

 

Зад привидната си веселост обаче Силвестър крие огромната болка, която изпитва. За никого не е тайна, че „Зюмбюл“ от „Братя Мангасарян“ е влюбен до уши в актрисата и никога няма да й намери заместничка.


Оказало се обаче, че самата Мария се е уморила от брака им и вече не изпитва същите чувства към него. Въпреки че продължава да го обича, но повече като близък човек и приятел.


Засега никой от двамата не е разкрил истинската причина за раздялата им. Мълвата носи, че Силвестър е омръзнал на Мария и тя му изневерила с непознат мъж.


Известно време актрисата успявала да запази тайната си връзка, но накрая й омръзнало и признала на Силвестър за паралелната си връзка.

 

Въпреки че актьорът би готов да й прости изневярата, тя преценила, че щом си е легнала с друг мъж, бракът й вече е изчерпан. Независимо от раздялата си, двамата ще продължат да се грижат заедно за сина си Давид, който е на 6 години, пише "Всеки ден".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стоева
преди 4 години
-2
Тя е голяма лигла не го заслужава той епо симпатичен Добре че Азис е рекламира Патка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени