Мария Игнатова уволни слугинята си

3184
10 Юли 2014, 14:00


Мария Игнатова е уволнила личната си слугиня Вера, която й служеше вярно през последните 7 години. Причината – синът на водещата Виктор вече е пораснал и не искал да е под постоянната опека на възрастна жена, научи HotArena.net.

 

През 2010 г., когато изгря звездата на водещата от „Господари на ефира”, тя реши, че не може да съчетава домакинските с професионалните задължения, заради което си нае лична прислужница, пише в. „Уикенд“. Освен за работата из къщата пенсионираната Вера се грижеше и за сина на Мария от връзката й с Петко Диитров – Виктор.

 

Най-ненадейно обаче преди 2 месеца Игнатова решила да освободи икономката си, тъй като преценила, че заплатата й от 900 лева са сериозен разход за домакинството й с Димитър Рачков. Друга причина, заради която слугинята отнесла уволнението, бил фактът, че детето на Мария не искало да прекарва времето си с възрастна баба, която постоянно му възлагала забрани и го възпитавала като монах.

 

Уволнената къщовница обаче изживявала тежко факта, че е напуснала дома на Мария и Димитър, тъй като била свикнала с тях сякаш са й от семейството, а най-голяма обич таяла към Виктор, който буквално израсъл в ръцете й.

 

Откакто слугинята на Игнатова е освободена обаче, сексапилната блондинка разбира с пълна сила какво е да си „отчаяна съпруга”. Популярната водеща върти напълно сама всички домакински задължения – от пране и чистене до обикаляне на пазари и готвене над печката.

 

Жената до Димитър Рачков споделя, че колкото тежи, толкова и разтоварват задълженията вкъщи. Самата тя констатирала, че почти всяка българска изпитва същите трудности в ежедневието, но в крайна сметка нямало по-голямо удоволствие от това да седнеш на трапеза, чиито ястия си приготвил сам.

 

Въпреки звездния си статус обаче Мария не се притеснява да обикаля сама столичните пазари, търсейки качествени продукти на намалени цени. С торби, пълни с плодове и зеленчуци, тя се разхожда сред останалите минувачи съвсем спокойно на пазара „Иван Вазов” в столицата, където всички зарзаватчии я познават и винаги й правят отстъпка.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Syss
преди 3 години
0
Нещо не ми излизат сметките - как така и служи вярно в последните 7 години, а пък е наета през 2010???????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бони
преди 3 години
0
Преди са писали, че детето й го гледа Петко и за него се грижи баба му по бащина линия. Сега в един момент тя тичала с пазарските чанти и други домакински задължения.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени