Мария Игнатова заряза сина си на бавачки

2584
09 Април 2013, 15:30


Господарката на ефира Мария Игнатова съвсем е зарязала сина си Виктор, покрай множеството си ангажименти. Дори през уикенда водещата е твърде заета, за да обръща внимание на детето си и разчита на грижите на бавачки, разбра HotArena.net.


Още в събота сутринта тя поверява детето си на професионална бавачка в столичен детски център. Там малчуганът прекарва часове наред в рисуване и изучаване на чужди езици, вместо да си играе сред природата.Мария Игнатова обаче съвсем не смята, че ощетява детето, като е далеч от него дори през уикенда. Тя не спира да хвали Виктор пред колегите си.


Синът й се отличавал с куп таланти, сред които освен рисуването било и пеенето и актьорското майсторство. За това и водещата го е записала на куп уроци, надявайки се така по-лесно да открие интересите си и да ги развива.


Много от колегите й обаче твърдят, че тя запълва учебната програма на малчугана не само загрижена за доброто му образование, но и тъй като е натоварена с ангажименти.


„Не го поглежда и още от малък не й е сред приоритетите. Най-важна й е кариерата и колкото и да се грижи за образованието му, майчината любов не се компенсира”, коментират те, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени