Мария Илиева се оказа най-некадърният ментор в "Х фактор"

2840
11 Октомври 2014, 15:00


Мария Илиева най-сетне получи мечтаната от нея група – тази на момчетата в „Х Фактор“, научи HotArena.net.

 

Още в началото на третия сезон на музикалното състезание тя даде заявка, че този път финалистът ще бъде от нейния отбор. Интересното при Мария Илиева е, че досега представител от нейната група не е стигал до финалната фаза на шоуто, пише в. „Всеки ден“.

 

В първия сезон тя бе ментор на момичетата, а миналата година – на групите. „Пълен провал е тая! Който е попаднал в нейната група, не е стигнал далеч. Направо си е проклятие“, притеснявали се избраните за отбора на Илиева младежи.

 

На Любо пък жребият определи групата на талантите от 25+. За втора поредна година тази категория се пада на него – миналата година той отново бе ментор на по-възрастните претенденти и точно сред тях намери и категоричния победител – Жана Бергендорф.

 

„Време е банда да вземе победата“, с тези думи пък отговори дуетната половина от „Авеню“ – Заки, който поема групите. Миналия сезон той отговаряше за момичетата и имаше свой финалист в лицето на Ана-Мария.

 

След като неин талант – Атанас Колев, бе изключително близо до титлата, сега Саня Армутлиева ще отговаря за момичетата, давайки им пример как една жена трябва да се бори мъжки за победата.

 

Следващата седмица предстои и последният етап преди големите концерти – Къщите на съдиите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени