Мария Илиева станала певица насила

2341
17 Март 2013, 16:30


Поп певицата Мария Илиева пробила в музикалния бизнес насила. Изпълнителката споделя, че като дете била изключителна математичка, но родителите й настояли да стане певица, научи HotArena.net.

„Хич и не искаше да се хваща на това хоро, но баща й я принуди. Нямаше мърдане, въпреки че показваше добри способности по математика.“, разказва колега на звездата.

Освен него и други познати на певицата потвърждават, че изпълнителката изключително лесно пробила в бранша. За успеха на певицата основна вина носи баща й Красимир Илиев, който е концертмайстор на Софийския духов оркестър. Майка й Ваня Монева пък е диригент на „Космически гласове".

Още на 5 години Мария тръгва на уроци по пиано, а след това минава през различни музикални школи. Навсякъде е приемат повече от добре щом научат кои са родителите й.

За Мария няма никакъв проблем да си намери група, да запише песен и, въобще, да прави гигантски скокове в кариерата. Самата тя поне за малко мечтае за съвсем друг живот.

„Математиката страшно ми вървеше и лесно ме приеха в Софийската математическа гимназия. След това завърших и специалност Застрахователен бизнес.


На повечето ми приятели им се струваше, че се занимавам с твърде скучни неща, но аз бях убеден, че мога да си изкарвам хляба с някакъв вид застрахователен бизнес. За мое съжаление музиката не ми даде никакъв шанс да обърна поглед някъде встрани и да захвана нещо допълнително".

 

Въпреки това певицата успешно прилага уменията си по математика и в момента. Тя продуцира няколко млади звезди, а също така урежда сама участията си, без да разчита на агент, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени