Мария Силвестър подлуди сина си (Водещата душена от маниак)

3482
11 Януари 2015, 16:00


Мария Силвестър има голям грях към сина си. Колоритната актриса и тв водеща, която с поведението си привлича само откачалки в живота си, без малко не е направила и сина си в една от тях, узна HotArena.net.

 

Заради бурната връзка с мъжа си Силвестър Силвестров, с когото ту се събираха, ту се разделяха Мария е пратила 8-годишното си дете на психолог, пише „Уикенд“.

 

„Искам детето ми да има с кого да споделя, за това го пращам редовно на специалист. Смятам, че трябва да търси решение за себе си при някой, който не е емоционално обременен от ситуацията”, обяснява решението си шантавата актриса.

 

Самата тя обаче не е тръгнала на професионалист, който да й помогне, за да преодолее проблемните си връзки. Всъщност за своя терапия приела варианта да споделя всичко, което я притеснява. Историите й са толкова много, че с тях спокойно може да се напълни цяла книга с приключения.

 

Сред тях има и такива, които разказват, че водещата на „България търси талант” дори можеше да не е сред живите заради поведението си. Преди години луднал по нея маниак едва не я удушил без никаква причина.

 

Мария обаче сама си е виновна за етикета на ексцентричка, който си лепна, след като направи първите си стъпки пред камерата с интервюта на колошари и луди в „Шоуто на Азис”. Точно тогава без да иска се превръща в магнит за всякакви откачалки, които не винаги са доброжелателни към нея. Една случка с ненормалник Мария обаче няма да забрави никога.

 

Тя се разиграва преди няколко години, но и днес водещата на „България търси талант” я сънува в кошмарите си. Тогава като репортер на Азис Силвестър редовно среща неподправени ненормалници по улиците на София. Един от тях обаче не й мисли доброто и без малко не взема живота й.

 

И днес спомена за този екшън кара косите на водещата да настръхват от мисълта за неизбежния край. Мария признава, че буквално е била на минута от смъртта. Изведнъж обаче намерила сили да се бори за живота си и така се спасила. ѝаради този момент си е обещала никога да не отлага хубавото в живота си, а да му се наслаждава до последно.

 

Историята се разиграва в тъмна доба, когато Силвестър се прибира към дома си. С приятелки са щурели до късно в дискотека и развеселена и уморена Мария бърза да си легне. Тогава обаче от тъмното я напада неизвестен мъж.

 

„В един момент нищо не виждах, само черно петно. Осъзнавах, че си отивам от този свят, но чух глас да ми казва: „Абе, Мария, ти много тъпо умря!”, спомни си случката телевизионната водеща. Това сякаш я пробужда и я кара да се бори с удушвача си. Не му остава длъжна и успява да го удари със сетни сили. Той пък се стряска от реакцията й и изпуска хватката си, без да довърши пъкленото си дело.

 

„Единствената мисъл, която премина през главата ми, беше как хората, които ще дойдат да приберат трупа ми, ще ме видят разкекерчена”, разказва преживения кошмар Силвестър.

 

Интересното е, че след като успява да се откопчи в своя типичен ексцентричен стил Мария не започва да вика или да бяга от похитителя си. Двамата дори за малко да се сприятелят по думите на водещата. След екшъна сядат на стълбите пред входа и заедно изпушват по няколко цигари, докато си говорят за нещата от живота.

 

Психопатът се оказал мъж с нормална професия и ежедневие, но с мания да следи красиви жени. За час и половина той разказал на водещата, че работи като брокер, но не може да се избави от своите желания да ходи по петите на непознати дами.

 

„Историята звучи невероятно, но ми се случи и мога да кажа, че в онзи момент егото ми и една цигара ме спасиха от смъртта”, радва се на щастливата развръзка Мария.

 

Всъщност ако не била работата й в телевизията със сигурност развоят на събитията нямало да бъде така позитивен. Преди да започне да се изявява на малкия екран водещата на „България търси талант” била ужасно притеснителна и не можела да продума и дума на непознати. Прибирала се в черупката си и изглеждала сякаш е глухоняма.

 

„Като малка бях много срамежлива. Имах проблем с общуването. Дори не можех да отговаря на нормален въпрос. После когато влязох в телевизията, се преборих със страховете си”, разказва ексцентричната телевизионерка.

 

Днес синът й Дейвид също имал същите проблеми с общуването и никак не бил отракан като майка си и баща си. За това и Мария решила, че ще е добре за него, ако общува с психолог.

 

„Синът ми иска да е изобретател или учен. Много е умен”, хвали се с отрочето си шантавата телевизионерка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени